i ume i može

Skoro 348.600 EVRA za samo 6 dana! Modna izdanja Megan Markl za Nemačku koja jednostavno morate da vidite

0

Princ Hari i Megan Markl proveli su prošlu sedmicu u Dizeldorfu, gde je vojvotkinja od Saseksa ponovo pokazala izuzetan stil, a iako nije nosila najluksuznije brendove – dobro se istrošila

Megan Markl na Igrama nepobedivih (Invictus Games) u Nemačkoj
Megan Markl na Igrama nepobedivih (Invictus Games) u Nemačkojfoto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, proveo je prošlu nedelju u Nemačkoj, gde su se održale Igre nepobedivih (Invictus Games), međunarodno sporsko takmičenje, koje je on pokrenuo pre nekoliko godina.


Iako je tokom prva dva dana bio sam, potom mu se, kako je najavljeno, pridružila supruga Megan Markl, koja je već na putu ka Evropi iz Amerike naljutila britansku javnost skupocenim izdanjem za putovanje.


Čim je stigla, ona se pojavila u nešto pristupačnijoj odevnoj kombinaciji: košulji-haljini brenda Banana Republic, čija je cena trenutno 60 dolara, ali to je bio kraj njene modne skromnosti!

 

Kako piše Daily Mail, tokom šest dana boravka u Dizeldorfu, vojvotkinja od Saseksa nosila je odeću, obuću i aksesoare u vrednosti skoro 300.000 funti, odnosno nešto manje od 348.600 evra.

 

U galeriji se podsetite svih njenih autfita ovih dana.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Christopher Neundorf


Megan Markl poznata je kao jedna od najbolje odevenih žena u svetu slavnih i obožava megaekskluzivne brendove kao što su Givenchy, Chanel i Hermes, a sada je na Igrama nepobedivih nosila i nešto povoljnije marke. Sve to, međutim, nije pomoglo da uštedi na svom stilu proteklih dana, iako je, istini za volju, pomenutu svotu u najvećoj meri povećao nakit koji je nosila supruga princa Harija.

 

Megan Markl i princ Hari na Igrama nepobedivih (Invictus Games) u Nemačkoj
Megan Markl i princ Hari na Igrama nepobedivih (Invictus Games) u Nemačkojfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bili su tu čuveni Cartier sat princeze Dajane koji košta više od 20.680 evra, zatim prsten juvelirske kuće Lorraine Schwartz za koji treba izdvojiti nešto manje od 58.100 evra, zatim prsten od 2.626 evra koji potpisuje Shiffon and Co.


Daily Mail je u to sve uračunao i Meganino modno izdanje na putu ka Nemačkoj.

BONUS VIDEO

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker