za svaku svečanost

Ni usko, ni oskudno, a ULTRAŽENSTVENO: Sloboda Mićalović za vas ima lekciju o otmenosti koju ne smete da propustite

0

Odevna kombinacija u kojoj se šarmantna glumica sinoć pojavila na jednoj premijeri istovremeno je jednostavna i vrlo efektna

Sloboda Mićalović na premijeri predstave 'Bolest mladosti'
Sloboda Mićalović na premijeri predstave "Bolest mladosti"foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu sinoć je održana premijera predstave "Bolest mladosti" , u režiji Jovane Tomić.


Ovaj važan kulturni događaj za našu prestonicu okupio je veliki broj poznatih ličnosti, pre svega kolega koje su došle da podrže Miodraga Dragičevića, Petra Benčinu, Sanju Marković i druge na sceni.


Pored glumice Tamare Dragičević, čiji su brat i suprug imali premijeru, i bračnog para Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša, najviše pažnje okupljenih foto-reportera privukla je Sloboda Mićalović.

 

Harizmatična glumica stigla je na predstavu u društvu sestre Mirjane i koleginice Ive Stefanović, a za ovu priliku odabrala je jednostavno, ali vrlo upečatljivo damsko izdanje.


Sloboda je poznata po tome što neguje klasičan modni stil, a u njenom "modnom arsenalu" nalazi se mnogo crnih haljina. Ovog puta, ona se opredelila za dezeniran model, ukrašen zelenim listovima i cvećem, što je savršen uvod u jesenju sezonu, koja nam se bliži.

 

Pogledajte stil Slobode MIćalović za premijeru.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Glumica je odabrala haljinu s odmerenim V-izrezom, koja ima duge rukave, pada pored tela i maksi je dužine, a savršen je izbor za različite svečane prilike i jedna od kreacija koje je dobro uvek imati u ormanu kao "kec u rukavu".

 

Sloboda Mićalović na premijeri predstave 'Bolest mladosti'
Sloboda Mićalović na premijeri predstave "Bolest mladosti"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Iako bi salonke bile proverena obuća uz ovakvu haljinu, Sloboda je učinila svoj stil oplemenila duhom leta uz pomoć elegantnih sandala, a uz minimum šminke ponela je otmene alke srednje veličine.


Sjajan stil za sve prilike!

 

BONUS VIDEO

Glumica Sloboda Mićalović peva veliki hit

 

makonda-tracker