predivna

Pastelno, RASKOŠNO, s MOĆNIM detaljima: Haljina Saške Veselinov za proslavu krštenja sina kao iz NAJLEPŠIH MODNIH SNOVA

0

Saška i Đorđe Đoković krstili su sina Aleksandra na godišnjicu braka, a mlada mama blistala je u divnoj haljini!

saška veselinov u košulja-haljini na proslavi povodom krštenja sina aleksandra
saška veselinov u košulja-haljini na proslavi povodom krštenja sina aleksandrafoto: Instagram/Printscreen/saskaveselinov

Saška i Đorđe Đoković krstili su sina Aleksandra u Beogradu, i to baš na dan godišnjice braka.

 

Ovaj skladni par venčao se prošlog septembra u srpskoj prestonici, da bi, potom, napravili pravu žurku u Crnoj Gori, a rešili su da na ovaj važan dan za svoju porodicu krste sina prvenca.

 

Čini se da je krštenje bilo intimno, a na retkim fotografijama koje su se pojavile vidi se da je tu čitava porodica Đoković, među kojima i Novak, Jelena i njihova deca, koji su odmah nakon njegove pobede na US Open-u najlepšim povodom doputovali u Beograd.

 

Saška i Đole ponosno su koračali hramom za sveštenikom koji nosi Aleksandra, a za ovu svečanu priliku oboje su birali čistu eleganciju; dok je Saška blistala u pripijenoj beloj haljini, Đorđe je nosio moderno odelo u istoj boji.

 

Presrećni roditelji potom su organizovali slavlje na otvorenom, a mlada mama se presvukla u savršenu haljinu kojoj ne manjka glamura. U pitanju je midi-haljina brenda Zimmerman, koji obožava i Ana Ivanović, a ova košulja-haljina je iz kolekcije za 2023. godinu.

 

1 / 6 Foto: Instagram/Printscreen/saskaveselinov

 

Saška je ponela haljinu pastelnih boja, od svile i lana, ukrašenu moćnim detaljima u vidu dugmadi, zbog čega podseća na klasičnu košulju, ali s efektnim puf-rukavima, kaišićem, kragnom, kao i sa dubokim dekolteom.

 

 

Uz nju je ukombinovala elegantne papuče, kako bi mogla da igra i lepo se zabavi, a kosu je stilizovala u elegantnu punđu! Sve to začinjeno je zagrljajima i poljupcima sa Đoletom, a njihova sreća danas je nemerljiva.

 

Bonus video

Saška Veselinov Đoković na svom venčanju

 

makonda-tracker