(foto)

Motivi džungle, najlepše igračke — i mali Aleksandar: Zavirite u dom Saške i Đorđa Đokovića i PRESLATKU sobicu za bebu

0

U domu Saške Veselinov i Đorđa Đokovića dominira moderan nameštaj i vedri tonovi, a sve je prilagođeno bebi Aleksandru

paparaco fotografije saške i đorđa đokovića s njihovog letovanja u crnoj gori
paparaco fotografije saške i đorđa đokovića s njihovog letovanja u crnoj gorifoto: Petar Aleksić

Bračni par Saška Veselinov i Đorđe Đoković uživaju u svakom momentu svog života, a svoju porodičnu zajednicu organizovali su tako da sve bude prilagođeno njihovom sinu Aleksandru.

 

Oni su ovo leto proveli odmarajući u Crnoj Gori, zajedno s ostatkom porodice Đoković, ali i u Dubaiju i na Mikonosu, a kada su napunili baterije, vratili su se u Beograd.

 

Kako Đorđe nije aktivan na društvenim mrežama, tu je Saška, koja povremeno objavljuje njihove zajedničke fotografije i momente iz njihove svakodnevice, ali ne tako često.

 

Naprotiv, ona čuva njihovu privatnost, posebno privatnost bebe Aleksandra, koga do sada nije fotografisala, već je objavljivala samo "deliće" kojima smo mogli da naslutimo koliko je sladak.

 

Ipak, Saška je sada odlučila da pokaže svojim pratiocima na Instagramu kako izgleda njena beba, a to je učinila na tako simpatičan način. Bebi Aleksandru je u goste došla kumica, a Saška je usnimila decu kako se igraju i tom prilikom pokazala i kako izgleda soba za njenog sina.

 

1 / 11 Foto: Instagram/Printscreen/saskaveselinov

 

Na zidovima su tapete s prelepim motivima džungle, dok je sve u nežnim bojama, prilagođenim bebi. Na podu su kocke, koje roditelji uglavnom kupuju mališanima kada dođe vreme za propuzavanje, a vidi se da mali Aleksandar ima prelepe igračke, od plišanog kita, pa sve do vozića, patkica, prelepih drvenih kolica u kojima su složene ostale igračke koje čine njegovo malo carstvo...

 

ovako izgleda soba malog aleksandra đokovića
ovako izgleda soba malog aleksandra đokovićafoto: Instagram/Printscreen/saskaveselinov

Pogledajte kako izgleda ostatak njihovog doma:

 

1 / 6 Foto: Instagram / saskaveselinov

 

Bonus video

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

 

makonda-tracker