wow efekat

Šorts tokom jeseni? O, DA! Poznata glumica pokazala najbolji način da uz minimum truda izgledate kao BOGINJA MODE

0

Ovu kombinaciju ne viđamo dovoljno često, a jednostavna je, prijatna i ostavlja utisak da znate šta radite kada je reč o stilu

Olivija Vajld u šik jesenjoj kombinaciji
Olivija Vajld u šik jesenjoj kombinacijifoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nedelja mode u Njujorku je u punom jeku i svakodnevno nam stižu fotografije i snimci s prestižnih modnih događaja, a posebnu pažnju privuklo je predstavljanje kolekcije za proleće i leto 2024. modne kuće Michael Kors.


Američki brend održao je reviju u Bruklinu koju je posetio veliki broj poznatih ličnosti, a jedna od najistaknutijih bila je glumica i režiserka Olivija Vajld.


Ona je na reviju stigla u vrlo šik jesenjem izdanju koje zrači otmenošću i spaja omiljene trendove za prelazno doba godine.

 

Glavni deo njenog stajlinga je tanki maksi-kaput s dezenom riblje kosti iz kolekcije kuće Michael Kors za aktuelu jesen, kvalitetan komad s efektnim reverima i ravnog kroja.

 

Ipak, u prvom planu su bile Olivijine duge noge, koje je istakla uz pomoć kratkog šortsa, veoma uskog modela kakav može da se nosi tokom cele godine. S obzirom na to da nam se približava jesen, glumica je ovaj komad kombinovala sa čarapama i rebrastim džemperom.

 

1 / 6 Foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Sve je upotpunila visokim čizmama brenda Stuart Weitzman, modelom s visokim štiklama izrađenom od prevrnute koji je nazvan Vida i košta nešto manje od 900 dolara.


Šorts tokom jeseni jedan je od neprolaznih trendova, kao i mini-suknja, a obično se ovaj odevni predmet kombinuje s visokim čizmama do i iznad kolena.

 

Glumica i rediteljka Olivija Vajld u kombinaciji šortsa i džempera na reviji modne kuće Michael Kors na Nedelji mode u Njujorku u septembru 2023. godine
Glumica i rediteljka Olivija Vajld u kombinaciji šortsa i džempera na reviji modne kuće Michael Kors na Nedelji mode u Njujorku u septembru 2023. godinefoto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Međutim, ako želite da vizuelno izdužite noge, odaberite kraće čizme ili duboke cipele i postići ćete maksimalan efekat. Kvalitetne čarape, šik kaput – i spremni ste da osvajate!

 

BONUS VIDEO

Kaubojske čizme su ponovo u modi

 

makonda-tracker