sećate li se ovih fotografija?

Kako se Amal oblačila pre nego što je postala GOSPOĐA KLUNI? Danas joj NEMA RAVNE, a ovako je izgledala u prošlosti

1

Supruga Džordža Klunija je dama pred čijim stilom niko nije ravnodušan, a mnogi se pitaju kako je ona izgledala pre ljubavi s holivudskom zvezdom

Džordž i Amal Kluni na 80. Filmskom festivalu u Veneciji
Džordž i Amal Kluni na 80. Filmskom festivalu u Venecijifoto: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia

Libansko-britanska advokatica Amal Kluni, specijalizovana za ljudska prava, aktivista i autorka, jedna je od najpoznatijih žena sveta.


Pored toga što je istaknuta u brojnim slučajevima i zbog saradnje s Ujedinjenim nacijama, ona je prepoznatljiva i kao supruga holivudskog glumca Džordža Klunija, a zaljubljenicama u modu je dobro poznata i kao jedna od najbolje odevenih žena sveta.


Majka dvoje dece – blizanaca Aleksandera i Ele – definitivno je žena koja stilom ume da skrene pažnju i oduševi, a mnogi se pitaju kako je Amal izgledala pre nego što se udala za holivudskog velikana.

 

U vreme kada se tek spekulisalo da se Džordž Kluni viđa s Amal Alamudin, ona je uslikana u polusportskom izdanju, kada je u Njujorku viđena u kombinaciji duksa, dezerniranih pantalona i efektnih cipela.

 

Amal Kluni pre udaje za Džordža Klunija
Amal Kluni pre udaje za Džordža Klunijafoto: Mauceri/MacFarlane / INSTAR Images / Profimedia

Amal Kluni obožava poslovne kostime, koji nikada nisu ni dosadni ni previše strogi, a njih je često nosila i na početku karijere.

 

 

Danas Klunijeva supruga obožava spoj mini-suknje i kratkih čizama, a to je bila jedna od njenih omiljenih kombinacija i pre desetak godina.

 

Često imamo priliku da je vidimo u crvenim haljinama, i kvalitetnim kaputima, a to je bio slučaj i ranije.

 

 

Sve u svemu, trendovi se menjaju i Amal je uvek u korak s njima, a osnovna obeležja njenog stila se nisu mnogo promenila – bila ona gospođa Kluni ili ne.

 

U galeriji se podsetite nekih od najlepših izdanja Amal Kluni u poslednje vreme.

1 / 7 Foto: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA - VERICA RAKOČEVIĆ

 

makonda-tracker