prelepo

U stilu dive, sirene, boginje! ARMANI izdanje kojim je "kuma festivala" otvorila 80. Mostru — vredno modnih anala

0

Kuma ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji je zanosna Katerina Murino, koja je donela glamur i luksuz u ovaj italijanski grad

kuma filmskog festivala u veneciji ove godine jeste katerina murino
kuma filmskog festivala u veneciji ove godine jeste katerina murinofoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

80. Filmski festival u Veneciji dugo je očekivan događaj u filmskom, ali i modnom svetu, a sada je zvanično otvoren i trajaće od 30. avgusta do 9. septembra. 

 

Priča se mnogo o selekciji Festivala, kao i o kontroverzama koje će ga pratiti, ali za modne sladokusce je uvek glavna tema sve ono što ćemo videti na crvenom tepihu.

 

Kuma ovogodišnjeg festivala jeste italijanska glumica i manekenka Katerina Murino (45), koja je već za sam početak najprestižnije filmske smotre birala sušti glamur.

 

 

Katerina je najpre pozirala fotografima na plaži u blizini hotela „Ekcelsior“ u Veneciji, a za fotografisanje je odabrala dvoslojnu svetlucavu plavu haljinu brenda „Armani“, u kojoj je izgledala poput najzanosnije sirene.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

Njoj ni kiša nije smetala za ritualno kupanje, pa je rado pozirala u vodi venecijanskog Lida i donela luksuz i eleganciju u italijanski grad na vodi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

Atraktivna brineta je, inače, među prvima stigla na crveni tepih na premijeru filma „Comandante“, a za ovu priliku je ponovo birala Armani raskoš s potpisom luksuza.

 

Katerina Murino izabrala je kreaciju iz kolekcije visoke mode koja se ne uklapa toliko u nepisana pravila za crveni tepih jer je baš te, crvene boje. Ipak, to joj nije smetalo da izgleda besprekorno.

 

Haljina koju je glumica izabrala otkriva ramena, a od struka do poda se širi, dok je krase svetlucavi detalji i sitni volani kojima je u potpunosti prekrivena.

 

katerina murino na crvenom tepihu u armanijevoj kreaciji
katerina murino na crvenom tepihu u armanijevoj kreacijifoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Iako deluje kao klasična kreacija, ova haljina modne kuće Armani teška je čak 10 kilograma.

 

Bonus video

Kineska tradicionalna nošnja na Venecijanskom karnevalu

 

makonda-tracker