(FOTO)

Srbin s Banovog brda je očarao Veneciju: On je jedan od najzgodnijih u Italiji, ali su njegove cipele ukrale svu pažnju

1

Premijera filma Lord of the Ants u Veneciji donela nam je brojne zanimljive toalete, a posebnu pažnju je privukao jedan Srbin.

foto: Simone Comi / ipa-agency.net / IPA / Profimedia
foto: Simone Comi / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Alesandro Eger je maneken i glumac koji je sinoć prošetao crvenim tepihom sa Madalinom Doroftei, nekadašnjom Mis Rumunije s kojom je u vezi deset godina.

 

Alesandro je rođen u Beogradu, a pored srpskih, ima italijanske, austrijske, argentinske i holandske korene. Detinjstvo je proveo na Banovom brdu, a u najranijim počecima je radio i kao vozač Glorije Gejnor.

- Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija - Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje - rekao je on pre dve godine.

 

Ovaj par je redovan gost svih prestižnih festivala, a sinoć su očarali svojim izdanjima. Alesandro je došao u teget odelu koje ima malo kraće nogavice taman toliko da se primete njegove neuobičajene cipele, koje su postale pravi hit za muškarce. Uz elegantne mokasine, maneken je pokazao i svoju novu frizuru, on se ofarbao u platinasto plavo i lepo mu stoji.

 

1 / 3 Foto: Simone Comi / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

 

Njegova devojka Madalina nije bila ništa manje u centru pažnje. Njena izazovna žuta haljina sa dubokim prorezom i elegantnim sandalama, odlično je parirala Alesandru, pa je ovaj par pokupio samo poztivne kritke.

Alesandro Eger je jedan od važnijih ljudi u svetu mode u Italiji, jako je tražen kao model, a nakon uloge u filmu Gučijevi, njegov glumački talenat je došao do izražaja, pa su sve češći angažmani u tom smeru.

 

 

makonda-tracker