remek-delo

Ove cipele idu uz SVE, a suknja je vanvremenski klasik: Izdanje Jelene Đoković iz kog mogu da uče i najveći modni znalci

0

Supruga Novaka Đokovića je za letnji dan na poslu pripremila stajling koji svakoj ženi može da posluži kao modna inspiracija

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića
Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovićafoto: M.K./ATAImages

Dok se Novak Đoković priprema za US Open, koji počinje sledeće nedelje u Njujorku, i njegova supruga vredno radi.


Jelena Đoković, životna saputnica najboljeg tenisera sveta i direktorka Fondacije Novak, organizovala je jedan događaj za koji je pripremila poseban stajling.


Đokovićeva supruga poznata je po business chic stilu i vrlo otmenim odevnim kombinacijama, a upravo je takva i ona koju je ponela juče.

 

Jelena je izgledala zanosno u svetloplavoj košulji, laganom komadu nešto šireg kroja i dugih rukava, koji je kombinovala sa uskom suknjom. U pitanju je pencil model, duboka suknja ravnog kroja, pripijena uz telo, kojom je gospođa Đoković postigla savršen balans široke i uske odeće u jednom autfitu.

 


Uz jednostavnu bež suknju, ona je ponela glavnu "zvezdu" ovog modnog izdanja – upečatljive salonke koje se mogu nositi uz bilo koju boju i odevnu varijantu.


Reč je o slingback salonkama modne kuće Dior, konkretno modelu J'adior izrađenom od lakirane teleće kože, čija cena iznosi oko 1.000 evra. Ono što izdvaja ove cipele je rastegljiva pamučna traka na kojoj je ispisano J'adior Dior, koja daje i određenu crtu ležernosti stajlingu, savršeno uz predimenzioniranu košulju.

 


Dodajte tome talase u kosi i laganu dnevnu šminku i imate besprekoran stajling za letnji dan na poslu!

 

 

BONUS VIDEO

Kako Jelena Đoković sprema srpske specijalitete

 

makonda-tracker