u stilu grčke boginje

Od venčanice do cipela koje bi nosile Kejt i Leticija: Sve TAJNE stajlinga koji je na venčanju nosila Anastasija Gudelj

3

Čitav stajling Anastasije Ražnatović Gudelj za venčanje bio je pažljivo osmišljen, a bila je stilizovana za 10!

anastasija ražnatović udala se za nemanju gudelja na tajnoj ceremoniji u manastiru rajinovac
anastasija ražnatović udala se za nemanju gudelja na tajnoj ceremoniji u manastiru rajinovacfoto: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatovićsada Gudelj, i Nemanja Gudelj, fudbaler Sevilje, venčali su se na intimnoj ceremoniji u manastiru Rajinovac, nadomak Beograda.

 

Njihovom slavlju prisustvovao je samo najbliži krug ljudi, njih desetak, a mladina kuma bila je glumica Tara Milutinović.

 

I dok su mnogi iznenađeni time što su se venčali brzo nakon veridbe, Nemanja i Anastasija već neko vreme nose burme, što je moglo da se primeti na Instagramu i fotografijama koje objavljuju.

 

Par još uvek nije rekao kada se tačno venčao, ali svakako da se sve odigralo u skorijoj prošlosti i tokom ovog leta. Jedina fotografija koja je za sada dostupna medijima jeste ona koju je objavio Rašid, Nemanjin šofer i prijatelj ove porodice.

 

Što se tiče Anastasijinog stajlinga, on je kao izmaštan.

 

anastasija i nemanja gudelj venčali su se na tajnoj ceremoniji
anastasija i nemanja gudelj venčali su se na tajnoj ceremonijifoto: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija je birala haljinu nalik na venčanicu, s potpisom brenda Lanvin, koja se može naći u prodaji po ceni od 2780 funti, odnosno 3255 evra. U pitanju je maksi-model, na jedno rame, bele boje, asimetričan i plisiran. S prednje strane, nešto je kraća haljina, pa u prvi plan dolaze stopala i obuća, a sa zadnje strane dopire do poda, i vizuelno zaista podseća na venčanicu i stvara utisak šlepa, s romantičnim detaljima u vidu karnera. 

 

anastasija u beloj lanvin haljini u kojoj se udala
anastasija u beloj lanvin haljini u kojoj se udalafoto: Instagram/raznatovicanastasija

Na sajtu se navodi da bi trebalo da se nosi uz zlatan nakit, a Anastasija je taman mogla da je uklopi sa svojom burmom od roze zlata. Inače, ista ovakva haljina može da se kupi i u narandžastoj boji.

 

 

Gudelj i Anastasija su birali brend Bulgari, s potpisom luksuza, a na njihovom sajtu burme koštaju po 2400 evra svaka.

 

 

Što se tiče obuće, Anastasija je ponela bele sandale brenda Džimi Ču, model Rosie. Obuću Džimija Čua obožavaju i poznate dame s dvora, poput Kejt Midlton i kraljice Leticije, koje ih redovno nose, a mogu se naći u prodaji za 725 evra.

 

 

Sve u svemu — stajling za venčanje je Anastasiju, bez šminke, aksesoara i frizure, izneo nešto oko 6400 evra.

 

Bonus video

Anastasija na svadbi s malim Željkom:

 

makonda-tracker