ultrazvodljiva

Anđelka Prpić ima haljinu koja će (za)uvek biti u modi: Nosila ju je DVAPUT – i to u sasvim suprotnim kombinacijama

0

Nosili je s visokim štiklama ili ravnim čizmicama, ovom haljinom ćete ostaviti utisak, a ona izgleda jednako lepo i bez ičega i ispod sakoa, kožne jakne, mantila...

Anđelka Prpić na promociji serije 'Radio Mileva'
Anđelka Prpić na promociji serije "Radio Mileva"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Anđelka Prpić poznata je kao jedna od nabolje odevenih dama naše javne scene i neko ko uvek i svugde ostavlja utisak svojim stilom.


On predstavlja mešavinu klasične elegancije i aktuelnih trendova, a zvezda nekih od najuspešnijih TV projekata, uključujući i hit "Jedini izlaz" uglavnom ne ponavlja svoje odevne kombinacije.


Međutim, jedna haljina ju je toliko očarala da smo je videli dvaput, a u pitanju je vanvremenski klasik koji odiše otmenošću i ženstvenošću.


U pitanju je svetloroze slip haljina koju je Anđelka Prpić nosila prošlog leta na venčanju kolega Branislava Trifunovića i Tihane Lazović. Za ovu romantičnu priliku, glumica je odabrala satensku haljinu efektne puder-roze nijanse, a u pitanju je model midi dužine, s tankim "špageti" bretelama.

 

Anđekla Prpić i Marija Kilibarda na svadbi Branislava Trifunovića i Tihane Lazović
Anđekla Prpić i Marija Kilibarda na svadbi Branislava Trifunovića i Tihane Lazovićfoto: Instagram / andjelkap

Ovog puta kombinovala ju je sa crnom kožnom jakom, dodavaši joj crtu ležernosti, kao i u spoju sa crnim gležnjačama i svetlucavom "disko" tašnicom.

 

Anđekla Prpić, Anja Mandić i Marija Kilibarda na svadbi Branislava Trifunovića i Tihane Lazović
Anđekla Prpić, Anja Mandić i Marija Kilibarda na svadbi Branislava Trifunovića i Tihane Lazovićfoto: Instagram / andjelkap

Istu haljinu Anđelka je nosila i na crvenom tepihu, na beogradskoj premijeri filma "Toma", kada ju je smelo ponela sa crvenim papčama, blejzerom i Guči torbicom.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Slip haljine su veliku popularnost stekle tek krajem 20. veka, kada su ih tokom devedesetih nosile vodeće manekenke tog vremena. Bila je deo trenda underwear-as-outerwear, a obično su izrađivane od satena i šifona i predstavljale su vrhunac krojačkog minimalizma u kolekcijama prestižnih modnih kuća.

 

Najpoznatija je prozirna slip haljina koju je nosila britanska lepotica Kejt Mos 1993. godine, a u grandž modu uvela ju je Kortni Lav.

 


Popularnost slip haljina nikada nije jenjavala, ali se čini da ih proteklih godina viđamo češće nego ikada, pre svega zahvaljujući tome što su ih 2016. Yves Saint Laurent i Burberry istovremeno vratili među "vruće" trendove.

 

 

BONUS VIDEO

Haljina koja menja boju

 

 

makonda-tracker