letnji provod

Ni kao premijerka se nije mnogo kontrolisala: Sana Marin sada može da NOSI ŠTA ŽELI i – Barbika može da uči od nje

0

Bivša premijerka Finske više nije na vlasti, pa je konačno šta radi i kako se oblači u slobodno vreme samo njena stvar

sana marin više nije premijerka finske
sana marin više nije premijerka finskefoto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Nekadašnja premijerka Finske Sana Marin spada u moderne mlade političare koji odbijaju da se "ukalupe" i u svoje privatno vreme žive kako žele.


Zbog toga je više puta upala u neprilike – nakon što su se tokom njenog mandata pojavili snimci na kojima pleše na kućnoj žurki, ona se podvrgla testiranju na drogu kako bi dokazala da je ne koristi.


Stalno se, dok je još bila predsednica Vlade Finske, komentarisalo i šta Sana Marin oblači, pa čak i u njeno slobodno vreme, kada je često posećivala muzičke festivale u svojoj zemlji.

 

Međutim, sada kada više nije premijerka, ona ne mora mnogo da se opterećuje time šta javnost misli o njenom stilu, pa se obukla u skladu sa svojim ukusom i prilikom.


Sana je pre nekoliko dana posetila popularni festival Flow, koji je trajao od 11. do 14. avgusta, a za ovaj izlazak spremila je stajling kakav je često videti na letnjim koncertima.

Njen izbor bila je mini-suknja od kože, jednostavan model bez suvišnih detalja, a kombinovala juje s pink kropovanim topom bez rukava, u skladu s barbiecore estetikom koja je dominantna ove godine u ženskoj modi. Bivša premijerka Finske upotpunila je svoje viđenje festivalskog Barbi stila crnim sandalama s platformom i stabilnim blok-štiklama, a tu je i crna crossbody tašnica na preklop.

 

Svoj Barbi niz nastavila je i narednih dana, kada je viđena u ružičastu mini-haljini i crnim čizmama preko kolena.

Sana Marin često je bila u prošlosti na meti kritika zbog toga što izlazi u provod i ponaša se kao mnogi njeni vršnjaci u svoje slobodno vreme, a ona je isticala da je ona samo još jedno ljudsko biće.


I ja sam samo čovek. Svoj posao radim. Iz ovoga sam nešto naučila... Nadam se da ljudi primećuju posao koji obavljamo, a ne samo šta radimo u slobodno vreme – izjavila je ona jednom prilikom.


Inače, nakon što je stupila s funkcije predsednice Vlade, objavljeno je i da se Sana Marin razvela od Markusa Raikonena, s kojim je bila čak 19 godina, a od toga tri godine u braku. Par zajedno ima jednu ćerku, a Marinova je saopštila da sa suprugom ostaje u prijateljskim odnosima.

 

 

BONUS VIDEO

Barbi stajling Sofije Milošević

 

makonda-tracker