morate nabaviti barem jednu

BOHO, romantične i stilizovane bez mane: 3 najlepše bele haljine koje smo videli na poznatim damama ovog leta

0

Poznate dame obožavaju boho stil i belu boju, a ovo su 3 najlepša modna komada koja smo videli ove letnje sezone

boho stil je uvek trendi, a kada se ukombinuje s belom bojom, dobijemo modno savršenstvo
boho stil je uvek trendi, a kada se ukombinuje s belom bojom, dobijemo modno savršenstvofoto: Zolotarevs/Shutterstock

Boho stil je svake letnje sezone ponovo u ormarima zaljubljenica za modu, u trendu i u modnom fokusu! Bilo da su u pitanju rese, heklani komadi, lepršavi i lagani materijali ili, naprosto, komadi koji odišu opuštenošću, odeća u boho stilu savršena je za tople letnje dane, večernje šetnje ili odlaske na plažu i u prirodu.

 

Mada boho mogu biti bilo koji odevni komadi, haljine su najpopularnije, ostavljaju fenomenalan utisak i čine da žena izgleda fenomenalno bez mnogo truda.

 

Posebno efektne su bele boho haljine, a ako kupite jedan komad, dobijate romantičan look na kome bi vam pozavideli i u Holivudu.

 

Ni naše poznate devojke nisu imune na boho stil i nežne, lepršave bele haljine, a ove sezone videli smo mnogo njih u prelepim izdanjima.

 

Izdvajamo dame iz Srbije i regiona koje smo videli da nose najlepše bele boho haljine, a poslužiće kao modna inspiracija i narednog leta, jer nema sumnje da će se i iduće sezone boho vratiti na velika vrata.

 

Tamara Dragičević

 

Lepa srpska glumica koja je u filmu "Toma" odigrala lik Silvane Armenulić poznata je po ležernom i urbanom street style modnom izrazu, koji apsolutno nikada nema grešku. Šta god da Tamara obuče, prava je stvar, a tako je i kada bira letnje haljine.

 

Tamarina bela boho haljina možda je i najlepša koju smo videli ovog leta. Naizgled dvodelna haljina može se nositi tokom celog dana, a ima sve što je potrebno: čišku, asimetriju, krije višak kilograma, sužava struk... Savršeno!

 

 

Nina Badrić

 

Nina Badrić je jedna od najbolje obučenih Hrvatica i gotovo uvek ima fenomenalno modno izdanje za letnje (i zimske) dane. Ovog leta, podelila je fotografiju u beloj košulja-haljini u boho stilu, koja je ukrašena vezom po rubovima, što ju je učinilo dodatno efektnom, a idealna je kako za popodnevnu šetnju, tako i za izlazak u grad ili neki luksuzni restoran.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Tamara Vučić 

 

Prva dama Srbije obožava da vreme provodi upijajući lepote Srbije, kao i u predivnoj prirodi, a u jednoj od takvih prilika videli smo je u najlepšoj beloj haljini za letnje dane. 

 

Reč je o maksi-haljini i modelu s tankim bretelama na vezivanje, haljini A-kroja koja je ukrašena efektnim karnerima i rupičastim vezom kakve nam se vraćaju svake letnje sezone.

 

1 / 6 Foto: tamara.vucic.serbia/Instagram

 

Bonus video

Bela haljina kao trend leta

 

makonda-tracker