kupite barem jednu

Omogućava koži da diše, skida godine & čini izgled nežnim: Najlepša prozračna haljina idealna za sve od 17 do 77 godina

0

Kupite jednu ovakvu haljinu i imaćete udoban i trendi odevni komad za narednih nekoliko sezona.

i devojke i zrelije žene će ovog leta uživati i biti šik u belim, lepršavim, heklanim haljinama
i devojke i zrelije žene će ovog leta uživati i biti šik u belim, lepršavim, heklanim haljinamafoto: Dmitry_Tsvetkov/Shutterstock

Kada dođe leto i dani nesnosnih vrućina, logičan letnji odabir za većinu žena jeste odeća u kojoj koža može da diše i kroj koji dopušta komfor.

 

Naravno, nije nemoguće ove modne uslove spojiti sa trendovima, a rezultat su šik modni komadi koji su nosivi u bezbroj prilika i gotovo svake sezone.

 

Da bi vam leti bilo udobno, treba naći odevne komade dobrog materijala i nešto šireg kroja kako biste sebi olakšali život po vrućinama, a lepršave haljine uvek su idealan izbor!

 

 

One imaju status trendi i poželjnog komada već mnogo sezona za nama, a svaki put se vrate na velika vrata na ulice naših gradova.

 

Ovog leta posebno su aktuelne heklane bele haljine, svestran odevni komad koji daje notu romantičnosti, ženstvenosti i nežnosti, a uz sve to i komfor i praktičnost i omogućava koži da diše.

 

 

One su idealne jer mogu da se nose od jutra do večeri, a lako se kombinuju sa patikama, espadrilama, sandalama, visokim potpeticama... Čime god da vam padne na pamet! Uz sve to, izgledaju neodoljivo šik i mogu ih nositi i devojke i zrelije dame, kojima definitivno skida godine.

 

Takođe su idealan odabir i za plažu!

 

 

Jednu takvu haljinu pokazala je 53-godišnja mankenka Džudit Masko, pa je tako donela modnu inspiraciju za sve žene preko 50 godina i ideju za letnji stajling koji može biti odgovarajuć.

 

Njena haljina je prozračna, ima diskretan V-izrez i kratke rukave koji prekrivaju nadlakticu, a garantuje ženstvenost i osećaj opuštenosti i komfora dok je nosite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

 

Aksesoar koji će ovaj stajling podići na još viši nivo mogao bi da bude trendi šešir, a urbanu notu dodaće i bele patike, koje su svake sezone in.

 

BONUS VIDEO

Bela haljina kao hit leta:

 

makonda-tracker