u stilu šezdesetih

Obukla je haljinu naopako i napravila BUM! Pevačica ispraća avgust u omiljenom jesenjem stajlingu svake devojke

0

Kombinacija čizmica i mini-haljine je uvek dobitna, a muzička zvezda je otišla korak dalje 

Olivija Rodrigo u Londonu, u beloj haljini brenda Patou
Olivija Rodrigo u Londonu, u beloj haljini brenda Patoufoto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularna pevačica Olivija Rodrigo ovih dana promoviše svoj drugi studijski album "Guts", a u okviru promotivne turneje stigla je u London, gde je dala niz intervjua o svojim novim pesmama.


Mlada muzička zvezda, čiji je hit "Vampire" u poslednje vreme svima na usnama, gostovala je i u jednoj radijskoj emisiji BBC-ja, a horda fanova sačekala ju je ispred studija.


Olivija je strpljivo pozirala s obožavaocima i delila im autograme, a za ovu priliku pripremila je stajling koji ju je odmah lansirao na modne portale.

 

Pevačica je odabrala stil očigledno inspirisan šezdesetim godinama prošlog veka – mini-haljinu i bele visoke čizme sa stabilnom blok-štiklom.

 

1 / 5 Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Njen izbor bila je haljina ready-to-wear modnog brenda Patou, model od luksuzne vune alpake u snežnoj nijansi bele boje. U pitanju je jednostavna rolka-haljina kratkih rukava koja u prednjem delu ispod vrata ima trouglasti prorez, ali Olivija ju je – ponela naopako!

 

 

Time je postigla još efektniji izgled, a sve je zaokružila lakovanim čizmama boje slonovače.


Ostatak njene kombinacije je vrlo minimalistički, s decentnim nakitom, puštenom ravnom kosom i crnim naočarima za sunce.

 

 

BONUS VIDEO

Bela haljina je trend leta

 

makonda-tracker