(foto)

Lepša od Margo Robi, a u stilu Viktorije Bekam! Stajliš izdanje Anđele Jovanović u Sarajevu za moderne barbike

3

Anđela Jovanović sijala je na crvenom tepihu Sarajevo Film festivala u kolor-blok izdanju

anđela jovanović u modernom barbi izdanju u sarajevu
anđela jovanović u modernom barbi izdanju u sarajevufoto: Nemanja Nikolić

Trenutno je epicentar glumačkog sveta u Sarajevu, gde su se na Sarajevo Film Festivalu ovog leta okupili mnogi glumci, reditelji i scenaristi, a do 18. avgusta takmičiće se za nagrade Srce Sarajeva.

 

Već tradicionalno, uoči svake premijere crvenim tepihom šetaju protagonosti filmova i serija koje su u igri za takmičenje i nagradu.

 

Brojne srpske glumice pojavile su se na crvenom tepihu, a među njima je bila i Anđela Jovanović, koja je stigla pravo s medenog meseca.

 

Anđela je sa svojom glumačkom ekipom predstavila seriju "Frust" Fajerflaj produkcije

 

 

 

Anđela se inače već do sad prikazala kao glumica zanimljivog stila i istančanog modnog ukusa, koji je sve samo ne dosadan. Ona voli i street style i klasičnu eleganciju i boho detalje, a od prilike i njenog raspoloženja zavisi čemu će se prikloniti.

 

Za sarajevski crveni tepih ovog puta, ni manje, ni više, odlučila je da se prikloni barbi groznici, koja trenutno vlada i u svetu i kod nas, pa je ponela pink odelo. Doduše, s obzirom na to da se odlučila za odelo, a ne za haljinu, ona je, ipak, više moderna nego klasična barbika!

 

Na njenom pink odelu isticao se detalj na reveru, u vidu glomaznog srca, čime se eleganciju podigla na viši nivo, a odlučila se za fenomenalan kolor-blok u stilu Viktorije Bekam, pa je ispod odela obukla narandžasti top i ukombinovala uz njena torbicu iste nijanse.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Podsetimo, u nedelju su dodeljena priznanja za najbolje u kategoriji serija, a nagrađene su serije "Mama i tata se igraju rata" Gordana Kičića, kao i serija bosanske produkcije "Kotlina". Oba ostvarenja ponela su po šest priznanja, a nagrađeni su i protagonisti serija "Vera" Nedeljka Kovačića, kao i "Zlatni dečko" Ognjena Jankovića.

 

Bonus video

Žurka Anđele Jovanović posle glamurozne svadbe

 

 

makonda-tracker