efektno i trendi

Nosite Xl, a želite da izgledate kao da ste M? Magična haljina Ane Sević briše kilograme i čini da izgledate SAVRŠENO

0

Trik je u dužini, kroju, ali i šarama koje izdužuju figuru i čine  da se u njoj osećate opušteno i moderno 

foto: Instagram / anasevicofficial
foto: Instagram / anasevicofficial

Letnji meseci idealno su vreme da svaka žena iz svog ormara izabere omiljene haljine, a ove godine apsolutni hit su šarene, u svim dezenima, bojama i dužinama. 

 

Jednu takvu nedavno je ponela i naša poznata pevačica Ana Sević i svi su primetili da izgleda bolje nego ikada.

 

Osim što je svoju liniju dovela do savršenstva, Ana veoma dobro zna trikove koji mogu da pomognu da žensko telo izgleda savršeno.

 

 

Iako njoj ovog puta nisu bili potrebni, oni definitivno mogu pomoći drugim ženama da od svog tela dobiju najbolje. Maksi haljina sa šarama izdužuje liniju i čini da figura izgleda vitkije. 

 

Ako uz nju ponesete sandale sa visokom petom ili neku drugu obuću koja ima štiklu ili platformu vizuelno ćete doprineti tome da vaše nesavršenosti odu u drugi plan.

 

 

Osim što dodaju visinu, štikle i platforme nas teraju da se ispravimo i imamo pravilno držanje tela, čime se dobija i na samopouzdanju, a to je ono što mnogim ženama nedostaje. 

 

Sa šarenim haljinama uparite jednobojne cipele i torbu, baš kao što je to učinila Ana Sević i sigurno ćete postići wow efekat. 

 

Sitnice su često ono što naš stajling može učiniti ultramodernim, a kako ove godine poznate dame nose maksi haljine pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 16 Foto: Profimedia

Bonus video:

 

Kako je Aleksandra Radović stajlingom oduševila publiku na jedom od svojih koncerata pogledajte u videu koji sledi 

 

 

 

 

 

makonda-tracker