čudno?!

Kaput usred leta & NAJČUDNIJI aksesoar koji je IKADA NOSILA: Misteriozan stajling Megan Markl koji otkriva kako se oseća

0

Megan Markl ispratila je supruga Harija u Aziju, a mada pokušava da prikaže da se oseća savršeno, to baš i nije tako.

megan markl je pod velikim stresom
megan markl je pod velikim stresomfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Supruga princa Harija, Megan Markl, uslikana je u Montesitu pred vikend, ali nije samo njeno pojavljivanje privuklo veliku pažnju, već mnogi detalji njenog stajlinga.

 

Kako je ispratila svog supruga Harija u Tokio i Singapur, što je mnoge začudilo, s obzirom na to da obično putuje s njim, Megan je viđena na koncertu Tejlor Svift, a sada su je paparaci uhvatili blizu svog kalifornijskog doma.

 

Najpre, iako je sredina avgusta, Megan je nosila kaput.

 

Doduše, u pitanju je prelep kamel kaput, koji se mogao naći po ceni malo višoj od 1600 dolara, a ukombinovala ga je sa Hermes maramom od kašmira, vrednom 1225 dolara, belim pantalonama, kao i svojim Šanel slingback cipelicama, koje je nosila u brojnim prilikama do sad.

 

 

I, zaista, ovo jeste jedan vrhunski dizajnerski stajling, ali mnogima je zapalo za oko njeno utopljavanje ured leta. Možda je bilo hladno jutro u Kaliforniji, možda Megan voli da joj bude toplo, ali to je samo jedan deo koji zapada za oko.

 

Drugi je misteriozna disk-narukvica oko njenog zgloba, za koju mnogi isprva nisu znali šta je.

 

 

Kako piše Mirror, u pitanju je aksesoar koji je Megan više puta nosila u poslednje vreme i zove se NuCalm Biosignal Processing Disc, a sudeći rpema objašnjenju ove kompanije, ima "udaljenu kontrolu nad vašim mozgom" i pruža "san, olakšanje od stresa i relaksaciju"!

 

 

Da li je Megan toliko pod stresom pa su joj potrebni takvi gedžeti kao modni aksesoari — izgleda, a ostaje da se vidi šta je sledeće što će prirediti kad je moda u pitanju.

 

Bonus video

BBC povukao potkast o Hariju i Megan:

 

makonda-tracker