donji deo kombinacije suva moć

Najaktraktivnije izdanje španske kraljice dosad! Leticija oduševila u koktel haljini koju bi rado nosila i Dajana

0

 

Kraljica Leticija u dekoltiranoj haljini oduševila.
Kraljica Leticija u dekoltiranoj haljini oduševila.foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija preferira monohromatska izdanja ili ženstvenim izdanja sa floralnim printom, ali sada je izašla iz svoje zone komfora.

 

Ona se na otvaranju nove Galerije kraljevskih kolekcija u Madridu pojavila u društvu supruga, kralja Felipea VI, a za tu priliku odabrala je senzacionalnu crno-belu cvetnu midi haljinu. 

 

Kreacija Caroline Herrrere bila je urađena u stilu 1960-ih, a gornji deo je karakterisao dubok dekolte koji je bio uokviren širokim crnim trakama. 

 

Haljina, čija cena iznosi 1.990 dolara, imala je svileni crni kaiš sa detaljom mašne, a od visokog struka, haljina se širila u A kroj.

 

 

Sadržaj cele haljine ispunjavao je crno-beli floralni print, a nazirali su se i sivi i bledoplavi cvetovi.

 

Svoju zadivljujuću haljinu kraljica Leticija je iskombinovala sa jednostavnim crnim potpeticama Caroline Herrere i odgovarajućom svilenom torbicom Felipea Varele.

 

Svoju smeđu kosu, španska kraljica je stilizovala u talase donoseći pravi duh Holivuda.

 

Što se tiče mejkapa, držala se "proverene" kombinacije i bronzanih tonova u kombinaciji sa "nude" ružom.

 

Za ovu priliku, kraljica Leticija je bila svedena po pitanju nakita, pa se odlučila samo za par srebrnih minđuša optočenih dijamantima. 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Borja Sanchez-Trillo

Britanski Express je ovu koktel haljinu kraljice Leticije uporedio sa haljinama koje su u svečanim prilikama nosile princeze Dajana i Margaret

 

Obe su iza sebe ostavile svoje jedinstveno modno nasleđe, u kome su koktel haljine bile uobičajene.

 

Haljina koju je nedavno nosila španska kraljica sadržala je mnoge detalje koje je volela bivša princeza od Velsa, Dajana.

 

Jedna od njih bila je raskošnija suknja koju je supruga tadašnjeg princa Čarlsa nosila u mnogim prilikama tokom svojih ranih godina kao članica britanske kraljevske porodice.

Podsetimo se samo Dajanine haljine od crvenog šifona koju je nosila na premijeri filma "Samo za tvoje oči" 1981. godine. 

 

Iako se po printu veoma razlikovala od haljine Caroline Herrere koju je nosila Leticija, silueta je uglavnom bila ista.

 

 

 

 

 


 

 

 

makonda-tracker