floralni motivi

Krije i do 10 kg, a ženstveniju niste videli skoro: Romantična haljina Dženifer Lopez koja stoji bukvalno svakoj ženi

0

Cvetni dezen obavezan je tokom letnje sezone, a Džej Lo je pronašla model haljine koji sužava figuru i odiše elegancijom

Dženifer Lopez na odmoru u Amalfiju u prelepoj cvetnoj haljini
Dženifer Lopez na odmoru u Amalfiju u prelepoj cvetnoj haljinifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez (54) ovih dana boravi u Evropi, gde uživa u zasluženom letnjem odmoru nakon nekoliko meseci napornog rada.


Latino diva se trenutno opušta i nakon burne celosedmične proslave svog rođendana, a nakon što su je paparaci spazili tokom kupovine u Parizu, ona je primećena na ručku na obali Amalfija.


Džej Lo opušta se s prijateljima na luksuznoj jahti, dok su njen suprug Ben Aflek i deca Eme i Maks u Americi, a sada je skoknula do kopna kako bi probala lokalne morske specijalitete u poznatom restoranu Lo Sciglio. Doterana kako samo ona zna!

 

Za ovu priliku Dženifer je odabrala vrlo romantično letnje izdanje, haljinu modne kuće Zimmermann nazvanu Tama. U pitanju je midi-haljina A-kroja, koja je pripijena u predelu grudi, a već iznad struka se širi u efektno zvono.

 

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Jednostavna i ženstvena kreacija ima tanke bretele, kvadratni izrez i vrlo upečatljiv dezen – ona je nežne krem nijanse i prekrive nabogatim cvetnim printom zagasitih tonova.

 

Zahvaljujući kroju, ovaj model savršen je način da vizuelno podignete struk i suzite figuru, budući da se širi već ispod grudi i nije pripijena uz stomak i kukove.

 


Džej Lo je, inače, uz nju ponela zatvorene ravne sandale modne kuće Gucci i krem tašnu od rafije brenda Ralph Lauren koju krase kožni braon detalji.

 

 

BONUS VIDEO Savet trenera Dženifer Lopez za zadnjicu poput njene

 

makonda-tracker