perfektan stil

Za svoj 42. rođendan — bacila je Kaliforniju pod noge: Megan Markl u jednoj od najlepših haljina otkako je znamo

4

Megan Markl proslavila je 42. rođendan besprekorno stilizovana i u društvu supruga Harija

megan markl napunila je 42 godine i proslavila rođendan u društvu supruga harija
megan markl napunila je 42 godine i proslavila rođendan u društvu supruga harijafoto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, preduzetnica, mama i supruga princa Harija, kao i jedna od najpopularnijih žena na svetu, napunila je 42 godine, a svoj rođendan proslavila je na večeru u Montesitu u društvu svog partnera.

 

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa uslikani su lepo raspoloženi, samo dan nakon što su se javno pojavili zajedno posle više meseci, a večerali su u popularnom italijanskom restoranu Tre Lune, koji obožavaju slavni poput Kortni Kardašijan i Elen Dedženeres.

 

Već neko vreme spekuliše se da je par u krizi​​​​​​​, pa su dva javna pojavljivanja u poslednja dva dana možda i njihov način da to demantuju i pokažu da je sve u najboljem redu.

 

Megan nije htela da tek tako dočeka 42. rođendan, pa je birala čist glamur, a

haljina je ipak glavna zvezda šik stajlinga!

 

 

Bivša glumica obukla je crno-belo haljinu na pruge brenda Pose, bez bretela i rukava,  čija cena iznosi 188 dolara, a ukombinovala ju je s omiljenom Cult Gaia tašnicom i ravnim crnim sandalama Emme Parsons, model Cecilia. Tu je i neizbežan zlatni Kartije sat koji je nasledila od pokojne svekrve, ledi Dajane.


 

 

Princ Hari pratio ju je ležerno obučen u lanenu plavu košulju i bele pantalone, a ponovo su pokazala zbog čega su vizuelno savršen par.

 

 

 

Bonus video

BBC povukao potkast o Hariju i Megan:

 

 

makonda-tracker