dopadaju li se vama?

Rekla je da bi "RADIJE UMRLA" nego ponela to – pa POREKLA: Viktorija Bekam pogazila sopstvenu reč da bi bila u trendu

0

Mnogi kažu da izgleda komično, ali popularna kreatorka je očigledno oduševljena ovim nesvakidašnjim modelom čim je prekršila svoje pravilo

Viktorija Bekam popustila je pred trendom koji poznate ličnosti obožavaju
Viktorija Bekam popustila je pred trendom koji poznate ličnosti obožavajufoto: EPA / IAN LANGSDON

Modna dizajnerka i nekadašnja pevačica Viktorija Bekam neguje vrlo otmen i uglavnom sveden stil, a odevni komadi koje nosi uglavnom su statement po pogledu kroja ili nijanse.

 

Sada je, međutim, rešila da izađe iz svoje zone udobnosti... i usput prekršila sopstveno pravilo.


Supruga bivšeg fudbalera Dejvida Bekama pozirala je, naime, u žutim čizmama o kojima se definitivno priča najviše ove godine, a ona se konkretno odlučila za model nastao u saradnji umetničkog kolektiva MSCHF i brenda Crocs.

 

Žute kroks čizme Viktorije Bekam
Žute kroks čizme Viktorije Bekamfoto: @victoriabeckham/Instagram

Predimenzionirane, gotovo komične, kao da su "ispale iz crtaća", ove čizme ne mogu biti dalje od uobičajenog načina odevanja Viktorije Bekam, a kreatorka ih je kombinovala s jednostavnom crnom haljinom bez rukava.


Mnogi su ocenili ovo kao Viktorijin modni zaokret i spremnost da eksperimentiše sa svojim stilom, kao i da pogazi svoju reč.

 

Naime, 2021. godine gospođi Bekam je poznati kanadski pevač Džastin Biber poklonio par lila "kroksica", čuvenih gumenih klompi koje su vrlo popularne u celom svetu, a ona je istakla da bi "radije umrla" nego obula "kroksice".


Istina, zahvalila se Biberu.

 

Lila kroksice koje je Viktorija BEkam dobila od Džastina Bibera
Lila kroksice koje je Viktorija BEkam dobila od Džastina Biberafoto: @victoriabeckham/Instagram

Jesu me nasmejale. Važna je pažnja, hvala ti puno. Nisam sigurna šta kažem o njima, ali hvala ti, slatko od tebe – dodala je.


Sada je, međutim, Viktorija ne samo obula ovaj tip obuće, već se odlučila za još upadljiviju varijantu.

 

Neobične čizme njujorškog brenda MSCHF privukle su mnogo pažnje početkom godine, kada ih je poneo veliki broj poznatih ličnosti i influensera za kratko vreme. Okrugle, komične i definitivno par obuće koji će uvek biti u centru pažnje, ove čiste liče onima koje nosi japanski manga junak Astro boj.

 

Muzičar Diplo na NBA meču u MSCHF crvenim čizmama
Muzičar Diplo na NBA meču u MSCHF crvenim čizmamafoto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čizme iz crtanih filmova za kul 3D svet – naveo je nedavno u saopštenju za javnost brend MSCHF. – Ako šutneš nekoga ovim čizmama, čuće se – BOING!

 

 

 

BONUS VIDEO Viktorija Bekam skinula tetovazu

 

makonda-tracker