isprobajte

Ko kaže da BELO dodaje KILOGRAME? Džej Lo pokazala kako da u ovoj boji izgledate MRŠAVIJE i vizuelno skinete centrimetre

0

Nije retkost da žene izbegavaju svetle boje, jer smatraju da u njima izgledaju krupnije 

Trik Džej Lo da i u belom izgledate mršavije
Trik Džej Lo da i u belom izgledate mršavije foto: EPA / NINA PROMMER

Popularna pevačica i glumica Dženifer Lopez godinama slovi za jednu od najbolje obučenih i najzgodnijih žena sveta. Njeni verni fanovi prate je u stopu, a žene često prate svaki njen novi stajling, kako bi ga što pre iskopirale.

 

Ipak, da li je to slučaj i sa onim odevnim komadima u svetlim bojama, a naročito s belom? Da, zašto da ne? 

 

Mnoge žene pak misle da u ovoj boji izgledaju krupnije nego što jesu, pa je izbegavaju u širokom luku. Džej Lo je tu da ih potpuno razuveri i pokaže da belo takođe može da bude pun pogodak.

 

 

Dženifer Lopez je nedavno oduševila sve besprekornim izdanjem kojem ni najstrožiji kritičari nisu mogli naći manu. Ona je odlučila da bele pantalone sa visokim strukom i širokim nogavicama iskombinuje sa lepršavom košuljom - i pogodite - napravila je pun pogodak.

 

Iako će mnogi pomisliti da je kombinacija široko + široko i na to sve belo prava katastrofa, Džej Lo je pokazala da to zapravo nije tako. Trik je u tome da je potrebno autfit "preseći" tako što ćete, recimo, košulju uvući u pantalone. 

 

Džej Lo u belom održala modnu lekciju
Džej Lo u belom održala modnu lekciju foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Time ćete naglasiti struk i istaćićete ono što su vaši aduti. Upravo tako ćete učiniti suprotno od onog u šta se veruje - vaša linija će izgledati mršvaje.

 

Poznato je da pantalone sa visokim strukom čine da noge izgledaju duže, a ako svemu dodate i neki kaiš ili pojas dobićete vizuelno mnogo vitkije telo. 

 

Džej Lo trik koji čini da i u belom izgledate mršavije
Džej Lo trik koji čini da i u belom izgledate mršavije foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Dakle, nije toliko do boje, koliko do načina na koji je nosite. Ipak, važnu ulogu u svemu igra i vaše samopouzdanje, volite sebe onakvim kakve ste i svaka boja je vaša, a svaki kroj će učiniti da izgledate savršeno. 

 

Kako Dženifer zna da uživa pogledajte u videu koji sledi 

 

Bonus video:

 

makonda-tracker