žena koja ne greši

Zadnjica u njima izgleda BOMBASTIČNO: Farmerke koje je Mesijeva supruga nosila na njegovom debiju imaju MAGIČNE MOĆI

0

Kako izgledati trendi i još vitkije uz pomoć najobičnijih farmerki, odlično zna Antonela Rokuco. Trik gospođe Mesi – pravi model u još boljoj kombinaciji!

Antonela Rokuco, supruga Lionela Mesija, na njegovom prvom meču za Inter Majami
Antonela Rokuco, supruga Lionela Mesija, na njegovom prvom meču za Inter Majamifoto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Argentinski fudbaler Lionel Mesi debitovao je za Inter Majami, svoj novi klub, protiv meksičkog Kruz Azula, i to na najbolji mogući način – spektakularnim golom iz slobodnog udarca u 94. minutu.


Veliki broj poznatih lilčnosti okupio se na tribinama da bi gledao prvi Mesijev meč za američki klub i svedočio ovom istorijskom trenutku za Inter iz Majamija, a među najzapaženijima je, naravno, bila njegova životna saputnica.


Antonela Rokuco, supruga čuvenog fudbalera, pratila je meč u društvu njihovih sinova Tijaga, Čira i Matea i još jednom oduševila svojim stilom.

 

Gospođa Mesi preferira ležeran način odevanja, iako i te kako ume da zasija u elegantnim haljinama kada prilika zahteva, a sada je ponela vrlo efektan spoj svečanog i svakodnevnog stila.


Ona je na Mesijev debi u Majamiju došla u dubokim farmerkama, modelu zvonastih nogavica koji je u gornjem delu pripijen uz telo.

 

1 / 6 Foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Zvoncare su jedan od najpopularnijih retro trendova ove godine, a Antonela često bira modele koji imaju blago "zvono" i akcentuju njenu vitku figuru.

 

Pored toga što ovakvi modeli čine da figure deluje izduženije i mršavije, ovakve farmerke su poznate i po tome što "oblikuju" telo i posebno ističu zadnjicu.

 

Antonela Rokuco, supruga Lionela Mesija, na parkingu pred meč Inter Majami - Kruz Azul
Antonela Rokuco, supruga Lionela Mesija, na parkingu pred meč Inter Majami - Kruz Azulfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Takve farmerke se sjajno kombinuju, a Mesijeva izabranica ovog puta ih je ponela s kratkim belim topom, vrlo jednostavnim modelom bez rukava.

 

Što se tiče obuće, uz ovakve farmerke mogla je da ponese maltene bilo šta, a Antonela je odabrala bele papuče s visokim štiklama, čime je svom izdanju dodala malo elegancije.

 

 

BONUS VIDEO: Lionel Mesi na promociji Intera u Majamiju

Pogledajte kako je američki klub predstavio svegtu živu legendu fudbala Lea Mesija kao svog novog igrača

 

 

makonda-tracker