wow

Izdužuje figuru, ističe noge i stanjuje struk: Romantična letnja haljina Amal Kluni koju ćete odmah poželeti da kupite

1

Idealna je za tople letnje večeri, nežna i zanosna 

Amal Kluni u beloj haljini na romantičnoj večeri sa suprugom
Amal Kluni u beloj haljini na romantičnoj večeri sa suprugom foto: EPA / ALESSANDRO DI MEO

Veliki holivudski zavodnik Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica Amal Kluni opčinili su nedavno Italiju kada su se tokom večernjih sati pojavili zajedno na jezeru Komo.

 

Oni su pristigli brodićem na obalu jezera nakon što su imali prijatnu porodičnu večeru u Grand Hotelu Tremeco.

 

Društvo su im pravile Amalina sestra Tala Alamudin i majka Barija Alamudin, ali su ipak sve oči javnosti bile uprte u prelepu Klunijevu suprugu.

 

 

Amal Kluni je poznata kao jedna od najelegantnijih i najbolje obučenih žena na svetu, a ovog puta mnogi kažu da je prevazišla i samu sebe.

 

Advokatica je za ovu priliku ponela šik belu haljinu sa volanima koji su sezali do struka, dekolteom  i dubokim šlicom koji je otkrivao njene vitke noge. 

 

Amal je upotpunila eterični izgled zlatnom ogrlicom i visokim potpeticama dok je uživala u kvalitetnom vremenu koje je provela sa suprugom i porodicom. 

 

Amal Kluni blista pored supruga u Italiji
Amal Kluni blista pored supruga u Italijifoto: Pedro / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Za njom nije zaostajao ni Džordž koji je bio na visini zadatka ponevši moderno sivo odelo i crne cipele. Kao i mnogo puta do sad on je pokazao kakav je džentlmen pomogavši svojoj supruzi da se popne na brod kako bi se vratili kući nakon večere. 

 

Par, koji se venčao 2014. godine, držao se za ruke dok su silazili niz stepenice restorana uputivši jedno drugom zaljubljene poglede.

 

 

makonda-tracker