u njenom stilu, ali...

"Ovo je NEPOŠTOVANJE, je li moguće da je OVO obukla?!" Šakira naljutila ljubitelje tenisa stajlingom na Vimbldonu

0

Popularna pevačica pojavila se na najstarijem teniskom turniru na svetu i reakcije nisu pozitivne

Šakira zaprepastila ljubitelje tenisa stajlingom na Vimbldonu
Šakira zaprepastila ljubitelje tenisa stajlingom na Vimbldonufoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Iako se preselila na drugu stranu Atlantskog okeana, kolumbijska pevačica Šakira često iz Majamija putuje u Evropu, a ovih dana boravi u Londonu.


Još uvek nije jasno šta je razlog njenog uživanja u Engleskoj, ali je ona ove nedelje viđena i na Vimbldonu, gde je pratila meč polufinala između Danila Medvedeva i španskog tenisera Karlosa Alkaraza.


Ona je privukla pažnju publike čim se pojavila, kao i na svakom koraku, ali je ovog puta Šakira izmamila i negativne komentare. Razlog je – njen stajling.


Kolumbijska muzička superzvezda ponela je odeću iz linije MO5CH1NO Jeans modne kuće Moschino, i to košulju s dezenom džinsa, koju je nosila raskopčanu i spuštenu s jednog ramena preko kratkog topa koji podseća na grudnjak.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ISABEL INFANTES


Uz to je kombinovala maksi-suknju sa istim printom i izgledala u svom uobičajenom stilu, a svemu je dodala platnene patike s masivnim đonovima i belu tašnu modne kuće Mugler.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Komentari ljubitelja tenisa, međutim, nisu sjajni jer se Vimbldon obično vezuje za otmenost, šešire, belu boju, koktel-haljine...


"Volim je, ali ovo izgleda vrlo neukusno", "Šta je ovo, zaboga, obukla?", "Šakira je savršena u svemu, ali baš ne ume da se obuče", "Ovo je takvo nepoštovanje prema najprestižnijem turniru na svetu", "Nikad se gore nije obukla", "Kao da je krenula u klabing, je li moguće da je OVO obukla?" ... komentarišu zaljubljenici u beli sport.

 

 

 

 

 

makonda-tracker