kopirajte je bilo kad!

Ovaj komad će ZAUVEK biti u modi, a tako je ženstven! Jelena Đoković je (ponovo) najbolje obučena žena na Vimbldonu

0

Stajling Jelene Đoković u polufinalu Vimbldona istovremeno je jednostavan i očaravajući, a uz to je – večno trendi!

Jelena Đoković na Vimbldonu, na meču Novaka Đokovića i Janika Sinera
Jelena Đoković na Vimbldonu, na meču Novaka Đokovića i Janika Sinerafoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Možda su na meču Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona, u kom igra protiv italijanskog tenisera Janika Sinera, sve oči uprte u teren, ali pogled nam često luta i u gledalište.


Uvek ovako prestižne teniske mečeve prati veliki broj slavnih, ali je u poslednje vreme među najzapaženijima Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera.


Tako je i u ovom polufinalu, u kom je direktorka Fondacije Novak Đoković ponovo odabrala slojevit i vrlo šik vimbldonski stajling.

 

U ovoj prilici, životna saputnica statistički najtrofejnijeg igrača u istoriji tenisa pojavila se u trendi business casual odevnoj kombinaciji.

 

1 / 6 Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

 

Njen izbor su jednostavne i uske farmerke, koje je ponela s običnom belom majicom i statement komadu kakav je neophodan u garderoberu svake žene.


U pitanju je dugački sako, strukirani model klasičnog dizajna koji ima efektan karirani dezen u sivim i svetloroze tonovima. Jelena se odlučila za varijantu sa širim reverima, veoma upečatljiv zbog svog kontrasta boja, kojim skreće pažnju i vrlo je zgodan za kombinovanje.

 

Jelena Đoković na polufinalu Vimbldona, na meču Novaka Đokovića i Janika Sinera
Jelena Đoković na polufinalu Vimbldona, na meču Novaka Đokovića i Janika Sinerafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Gospođa Đoković uz to je ponela visoku punđu i minimum šminke, a na tribine je stigla nasmejana i srdačno se izgrlila sa svekrom i svekrvom Srđanom i Dijanom Đoković.

 

 

makonda-tracker