ultraženstveno

Ljupka, romantična, savršena za dan na Mikonosu! Saška Veselinov Đoković ima najlepšu letnju haljinu za sve prilike

2

Snaha Novaka Đokovića nakon porođaja izgleda božanstveno, a sada je pokazala posebno modno izdanje za uživanje na letovanju

Saška Veselinov Đoković i Đorđe Đoković na Mikonosu
Saška Veselinov Đoković i Đorđe Đoković na Mikonosufoto: Instagram / saskaveselinov

Voditeljka i dizajnerka Saška Veselinov Đoković ovih dana uživa u svim čarima leta, i to u društvu supruga Đorđa, inače mlađeg brata našeg najboljeg tenisera.


Dok svi navijamo za još jedan trijumf Novaka Đokovića na Vimbldonu, par se opušta na Mikonosu, gde su prisustvovali veridbi njihovih prijatelja, a već su podelili nekoliko simpatičnih trenutaka.


Sada je Saška objavila kako su uživali na jahti, a voditeljka je za ovu priliku odabrala vrlo šik letnje izdanje, koje je lako zamisliti u svakoj sezoni.

 

Njen izbor bila je elegantna mini-haljina očigledno inspirisana bajkovitim izdanjima princeza, a reč je o otmenom modelu koji krasi više različitih dezena.

 

Saška Veselinov Đoković s prijateljicom na Mikonosu
Saška Veselinov Đoković s prijateljicom na Mikonosufoto: Instagram / saskaveselinov

Toaletom dominiraju svetloplavi i lila tonovi, a u pitanju je strukirana haljina koja naglašava vitku figuru, a od kukova se širi i pruža vrlo romantičan izgled.


U tome joj posebno pomaže suptilna čipka u predelu struka i donjem delu, koja u kombinaciji s plavim nijansama pruža kraljevski look.

 

Saška Veselinov Đoković i Đorđe Đoković na letovanju
Saška Veselinov Đoković i Đorđe Đoković na letovanjufoto: Instagram / saskaveselinov

Iako je ona  vrlo elegantna, lako ju je zamisliti u svim letnjim prilikama, a odlično bi izgledala s belim satenskim salonkama.


Svetloplava je jedna od najpopularnijih u paleti pastelnih nijansi, a mnogi veruju da bi u budućnosti mogla da zameni pink kao sinonim za ženstven i nežan stil. Ona ostavlja snažan utisak, a istovremeno je suptilna i nenapadna, i najbolje pristaje plavokosim devojkama.

 

 

makonda-tracker