top

Zbog ovog stajlinga mnogi su saglasni - ona ne greši: Marijana Mateus mini-haljinom zapalila Novi Sad

0

Ovakvu haljinu nose samo žene sa mnogo, mnogo samopouzdanja

 

O novom stajlingu Marijane Mateus bruji Novi Sad
O novom stajlingu Marijane Mateus bruji Novi Sad foto: Instagram / marijanamateus

Čuveni muzički festival Exit, koji se održava u Novom Sadu i ove godine je privukao veliki broj posetilaca i onih koji su željni dobre muzike i odličnog provoda. 

 

Na sceni su se smenjivali brojni izvođači, a u VIP loži poznate ličnosti među kojima je bila i naša poznata kreatorka Marijana Mateus.

 

Kao što to često čini, i ovog puta njen stajling nije ostao nezapažen. Marijana važi za jednu od najbolje obučenih žena na domaćoj javnoj sceni, a kako i ne bi bila, kad je moda njena najveća ljubav.

 

 

Za ovu priliku Marijana je odlučila da ponese kratku disko mini haljinu u beloj boji sa dubokim V izrezom, koji je krasila prelepa mašna od sitnih cirkončića, a čija dužina je u prvi plan stavljala njene kao izvajane noge. 

 

Ova veoma jednostavna haljina ravnog kroja savršeno je istakla njenu vitku liniju, a ono što su mnogi primetili jeste i obuća za koju se lepa kreatorka opredelila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

U pitanju su bile kožne letnje čizmice od bele kože koje su sezale do nožnih članaka i koje su po mišljenju mnogih bile pravi izazov budući da su imale štiklu, a svima je dobro poznato da se festival održava na tvrđavi koja nije baš prikladna za ovu vrstu obuće.

 

Ipak, ne sumnjamo da se Marijana i na ovom terenu odlično snašla o čemu svedoče i fotografije koje je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

 

 

makonda-tracker