wow!

Crna boja & dekolte koji ne traži velike grudi: Glamurozna haljina Nikol Kidman zbog koje se Londonu VRTELO U GLAVI

0

Elegantno izdanje Nikol Kidman na premijeri serije u Londonu

nikol kidman u sen loran haljini
nikol kidman u sen loran haljinifoto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nova serija Special Ops: Lioness trenutno se promoviše na turneji u Londonu, a glavne glumice u ovom špijunskom trileru su Nikol Kidman i Zoe SaldanaDve dive Holivuda po prvi put sarađuju zajedno na nekom projektu, a osim što glume zajedno, one su i fantastično modno usklađene, što od Nikol svakako i ne čudi!

 

 

Nikol i Zoe su već prvog dana dokazale da fantastično funkcionišu u svakom smislu, pa su se pojavile na dnevnom druženju s novinarima u Londonu, i to kako! Nikol je stigla u sivom odelu iz nadolazeće kolekcije brenda Salvatore Ferragamo, dok je Zoe nosila nešto otkačeniji kolor-blok stajling.

 

Uveče se, što se Nikol tiče, desio potpuni modni preokret, pa je na crveni tepih oskarovka stigla u glam haljini koju potpisuje modna kuća Sen Loran, a u pitanju je remek-delo mode.

 

Nikol je ponela crnu, pomalo lepršavu haljinu, sa 3D cvetom na okovratniku i sa vrtoglavim dekolteom, za koji uopšte nisu neophodne velike grudi, dok se odlučila za elegantne detalje u vidu prozirnih rukavica i decentne minđuše.

 

 

I dok je godinama bila verna imidžu plavuše, Nikol se postepeno vrađa prirodnoj, riđoj boji kose, koju je, prosto, vezala u konjski rep, a ležerno izbačenim prednjim pramenovima.

 

 

makonda-tracker