savršeno

Barbi izdanje Katarine Grujić ostavlja bez daha! Pevačica oduševila u nežnoj haljini koja sužava struk i ističe obline

0

Pevačica Katarina Grujić u pravoj letnjoj haljini.

Pevačica Katarina Grujić u midi haljini u predivnoj roze nijansi
Pevačica Katarina Grujić u midi haljini u predivnoj roze nijansifoto: Vladimir Vasic/ATAImages

Trenutno se u Vrnjačkoj banji održava Vrnjački karneval, pa se može reći da su oči svih ljubitelja muzike uperene upravo u ovo turističko mesto.

 

Sinoć je u sklopu ovog festivala održan koncert, na kojem smo mogli da vidimo dobro poznata lica. Saša Kapor, Goga Sekulić, Topalko i mnogi drugi uveseljavali su posetioce ovog festivala, a među njima je bila i mlada pevačica Katarina Grujić.

 

Supruga fudbalera Marka Gobeljića već godinama je na muzičkoj sceni i jedna je od najtraženijih pevačica u našoj zemlji.

 

Katarina uvek prati trendove, bilo da je u pitanju muzika ili moda, a tako je bilo i sinoć.

Osim što je publiku obradovala svojim hitovima, pevačica je oduševila i svojim modnim izdanjem pokazavši da je i nju zarazio popularni trend "Barbiecore".

 

Još otkad su se prošle godine pojavile fotografije sa snimanja filma "Barbi"

režiserke Grete Gervig, "roze trend" je postao još popularniji, a sada kada je film već u bioskopima, ovaj modni trend se nalazi na vrhuncu.

 

Da ni ona nije odolela njemu, pokazala nam je sinoć Katarina Grujić kada se pojavila u roze fantaziji.

 

Prava letnja romantična haljina pokazala je njenu fantastičnu figuru i vitko telo.

 

Gornji deo modela je bio sa širim bretelama sa kojih su se spuštale mašne, a uz V izrez, momenat sečenja haljine tik ispod grudi još više je naglasio pevačicin gornji deo tela.

Katarina Grujić u roze haljini očarala Vrnjačku banju
Katarina Grujić u roze haljini očarala Vrnjačku banjufoto: Vladimir Vasic/ATAImages

Haljina midi dužine se od grudi spuštala u ravnu formu prateći liniju tela, a od kolena pa do kraja haljina je bila sečena stvarajući efekat falti i lepršavosti.

 

Upečatljivost haljine su istakla i roze dugmad koja su prožimala ceo kroj sredinom od grudi do kraja haljine s tim što je jedan deo haljine činio i šlic po sredini koji je još više istakao Katarine izvajane noge.

1 / 6 Foto: Vladimir Vasic/ATAImages

Ova haljina se ispostavila kao modni pogodak budući da je bila u trenutno najtraženijoj boji na svetu, a potom je krojem i dužinom istakla Kaćinu figuru.

 

Pevačica je ovu haljinu iskombinovala sa roze salonakama sa upečatljivom šnalom, a za ovu priliku je kosu pustila da pada niz telo.

 

makonda-tracker