inspiracija

Imale 55 ili 105 kg, stajaće vam SAVRŠENO! Omiljena haljina teniserke Natalije Stevanović je komad bez kog nema leta

0

Odlična je za kombinovanje, razne prilike, udobna, prijatna i vrlo trendi svakog leta – ova haljinica biće vaš najpouzdaniji modni saveznik tokom letnje sezone

Natalija Stevanović na Vimbldonu 2023.
Natalija Stevanović na Vimbldonu 2023.foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Srpska teniserka Natalija Stevanović doživela je najveći uspeh u karijeri na ovogodišnjem Vimbldonu, zahvaljujući čemu će od naredne nedelje napredovati stotinak mesta na VTA listi.


Talentovana Natalija, inače žena vrlo zanimljive životne priče, trenutno živi svoju sportsku bajku, a veliku podršku pruža joj suprug i trener Nikola Stevanović, s kojim je sportistkinja do sad proputovala pola sveta. Budući da su i bračni par i saradnici, Stevanovići zajedno provode gotovo svaki trenutak, a Nikola prati Nataliju na turnirima širom planete.


Fotografije s većine njihovih putovanja teniserka je delila na društvenoj mreži Instagram, gde smo primetili nešto interesantno – ako Natalija van terena nosi haljinu, gotovo bez izuzetka je uvek u pitanju isti model!

 

 

Trendi mini-haljina Natalije Stevanović


Teniserka je, naime, velika ljubiteljka košulja-haljina, a njen izbor su uglavnom kratki modeli, pretežno nestrukirani i lagani komadi koji padaju pored tela.

 

Savršene za ležerne prilike, ovakve haljine se vraćaju u modu svake letnje sezone, vrlo su praktične i uvek aktuelne.

 


Košulje-haljine vrlo su zgodne za kombinovanje sa svim tipovima letnje obuće, pa ih u zavisnosti od prilike možete nositi s jednostavnim belim patikama, espadrilama, sandalama i papučama, baletankama...

 


Ovi modeli haljina suproteklih godina među vodećim trendovima, ali one nisu modna novina! Bile su popularne još tokom pedesetih godina prošlog veka, kada je modna kuća Christian Dior nakon Drugog svetskog rata lansirala tzv. novi look u couture dizajnu.

 

Kolekcijama su dominirale rakošne haljine, koje su uglavnom pridržavale krinoline, a njihove gornji deo činile su – košulje.


Tih godina su se pojavile i neformalne verije košulja-haljine, napravljene od pamuka, koje su dominirale ženskim ormanima, a dizajneri poput En Fogarti postali su čuveni po svojim viđenjima ovakvog stila.


Danas ih viđamo u raznim varijantama, strukiranom, ravnom ili A-kroju, svim dužinama, dezenima, od svih mogućih vrsta materijala, a laskaju svakoj figuri i s njima je jednostavno ne moguće pogrešiti!

 

 

 

makonda-tracker