modna inspiracija

Ne volite štikle, a želite da budete elegantne? Ovo je JEDINA obuća koju španska kraljica Leticija nosi tokom leta

0

Svake letnje sezone, kraljica Leticija od Španije odlaže salonke i visoke potpetice u svakoj prilici u kojoj može i nosi isključivo ovaj udobni model obuće koji joj ipak dodaje koji centimetar i izdužuje figuru

Španska kraljica Leticija
Španska kraljica Leticijafoto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Španska kraljevska porodica vredno radi i ovog leta, pa su kralj Felipe VI, krlajica Leticija i princeze Leonor i Sofija gotovo svakodnevno aktivni i prisustvuju brojnim važnim događajima u svojoj zemlji.


Juče su se oni sastali s ranijim dobitnicima nagrada Fondacije princeze od Đirone.


Kao i obično, svi pogledi bili su uprti u lepu špansku kraljicu, koja je još jednom pokazala da je letnja sezona bez sumnje njena omiljena. Leticija u svakoj prilici izgleda božanstveno i vrlo elegantno, a za ovu priliku odabrala je spoj ležernosti i otmenosti tipičan za njen stil.


Španska kraljica odabrala je za ovu priliku midi-haljinu od pamuka koju potpisuje Hugo Boss, a u pitanju je blago naborani komad idealan ako vam je peglanje najmrskiji kućni posao. Reč je o teget haljinici s V-izrezom i bez rukava koja naglašava struk ukrađenim visokim pojasom, sjajnim rešenjem ako biste da vizuelno izdužite figuru.

 

1 / 5 Foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia


Ovaj praktičan komad kraljica Leticija upotpunila je svojom omiljenom letnjom obućom, koju često bira kada joj se ne nose visoke štikle. Espadrile su nešto u čemu suprugu španskog kralja viđamo od maja do oktobra, a sada je ponela model brenda Toni Pons u krem boji, pravi letnji klasik u neutralnim tonovima koji ide uz sve! Zanimljivo, ovaj tip obuće odabrale su i Leticijine ćerke.

 

Espadrile su omiljena obuća u španskoj kraljevskoj porodici
Espadrile su omiljena obuća u španskoj kraljevskoj porodicifoto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Espadrile su obavezan deo stila kraljice Leticije tokom leta, pa smo je do sad viđali u raznim varijantama: crnim, bež, otvorenih i zatvorenih prstiju, s jednim kaišićem oko članka i unakrsno upletenim trakama...

 

Reč je o obući koja je vrlo zgodna za kombinovanje s haljinama i suknjama kakve ona često nosi, a pružaju udobnost kakve salonke i sandale s tankim štiklama nemaju.

 

 

 

makonda-tracker