kao iz sna

U njenom stilu, a stoji SVAKOJ ŽENI: Detalj zbog kog je Jelena Đoković bila najbolje odevena na Vimbldonu

0

Supruga Novaka Đokovića neguje autentičan modni izraz, a uvek izgleda vrlo trendi i otmeno, u čemu joj je sada pomogao poseban komad

Jelena Đoković na Vimbldonu, na meču Novaka Đokovića i Džordana Tompsona
Jelena Đoković na Vimbldonu, na meču Novaka Đokovića i Džordana Tompsonafoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković, juče se plasirao u treće kolo Vimbldona pobedom nad Džordanom Tompsonom, a meč su iz VIP lože pratili njegovi najmiliji.


Najjzapaženija među njima bila je sportistina supruga Jelena Đoković, koja je još jednom bila i najbolje odevena na tribinama.


Poznata po stilu koji spaja jednostavnost i aktuelne trendove, Jelena je ponela običnu belu majicu uz telo i vrlo šik ogrtač.

 

U pitanju je lagani knitwear komad, vrlo romantičan i otmen, inspirisan letnjom modnom jednostavnošću.

 

1 / 5 Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

 

Izrađen je ručno i od moher vune, posebne vrste koja se dobija od angorskih koza, a vrlo je bogato ukrašen spojem tradicionalne tehnike tkanja i modernim oblicima.


Ovakvi ogrtači apsolutni su must have u letnjim mesecima i vrlo praktičan komad, a mogu se kombinovati na sve zamislive načine: uz farmerke, helanke, haljine i mini-suknje...

 

Beli ogrtač Jelene Đoković na Vimbldonu
Beli ogrtač Jelene Đoković na Vimbldonufoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Svoj trendi komad Jelena je kombinovala sa skupocenim ručnim satom, a nosila je, kao i obično, naočare za sunce. Uz prirodno izdanje i kosu isfeniranu ravno – savršeno za ležerniji stil!

 

 

 

makonda-tracker