prelepo

Došla je u VENČANICI na Vimbldon i ODUŠEVILA: Mirka Federer u romantičnom izdanju hipnotisala Britance

1

Supruga Rodžera Federera pokazala je fantastičnu liniju.

Mirka Federer i Kejt Midlton na VImbldonu
Mirka Federer i Kejt Midlton na VImbldonufoto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Juče je u okviru Vimbldona održaana kratka ceremonija u čast tenisera Rodžera Federera koji je prošle godine stavio tačku na svoju karijeru.

 

Publika ga je gromoglasnim aplauzom pozdravila na Centralnom terenu, a na svečanosti je bila i njegova bliska prijateljica Kejt Midlton, koja je svojim modnim izdanjem oduševila ceo svet.

 

Mint zeleni sako u kombinaciji sa belom plisiranom suknjom princezi od Velsa su pristajali sjajno, a mnoge je njeno izdanje podsetilo na princezu Dajanu.

Međutim, pored Federera je bila i njegova supruga Mirka Federer, koja je nakon brojnih modnih promašaja, oduševila svojom modnom kombinacijom i čak parirala princezi od Velsa.

 

Supruga slavnog tenisera je na Vimbldon došla u predivnoj dugačkoj beloj haljini od čipke.

Romantičnoi izdanje Mirke Federer na Vimbldonu
Romantičnoi izdanje Mirke Federer na Vimbldonufoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

I iako je mnogima privukla pažnju njena besprekorna figura i da je "mršavija nego ikad", ipak je njeno modno izdanje zasenilo sve. 

 

Bela haljina koja je svojim dizajnom, materijalom od čipke, ali i romantičnim floralnim detaljima ličila na boho venčanicu, izazvala je oduševljenje među prisutnima.

 

U gornjem delu, haljina je imala dugmiće i puf prozirne rukave, kao i jedan deo u obliku slova V koji je maltene bio odvojen od haljine.

 

Mirka je haljinu ustručila tankim kaišem sa zlatnom šnalom, a od struka haljina je padala u blagi A kroj, a iako se na slikama ne vidi baš lepo da li je kreacija dosezala do poda, sigurno je da je u pitanju duži model halijne.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Supruga Rodžera Federera je ceo stajling upotpunila ručnim satom i zlatnom narukvicom, a odlučila je da kosu podigne u visoki konjski rep kao i da lice istakne diskretnim mejkapom. 

 

Njen suprug je takođe bio besprekorno stilizovan te je za ovu varijantu odabrao bež odelo i iskombinovao ga sa košuljom sa plavo-belim prugama, a sve je začinio teget kravatom sa belim tufnicama.

 

makonda-tracker