trendi i urbano!

Kad vam dosade haljine, one su SAVRŠENA OPCIJA: Aleksandra Prijović ima JEDINE pantalone koje su vam potrebne ovog leta

1

Lepršave pantalone Aleksandre Prijović kakve treba da nabavite već danas

aleksandra prijović obožava lepršave, mladalačke kombinacije
aleksandra prijović obožava lepršave, mladalačke kombinacijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović uvek ima idealnu modnu kombinaciju za leto! Ona ne samo što briljira na polju muzike, gde već godinama važi za jednu od najperspektivnijih estradnih zvezda, ona obožava i modu i svaki put je obučena interesantno i u skladu sa situacijom.

 

Viđali smo je u raznim elegantnim ili ležernijim haljinama, odelima, kombinezonima, a ovog puta je supruga Filipa Živojinovića, koji ne krije koliko je obožava, ponela jedine pantalone koje su nam potrebne ovog leta i savršena su alternativa haljinama.

 

 

Ona se pojavila na konferenciji za medije, gde je govorila o svojim predstojećim koncertima u Beogradu, pa održala modnu lekciju kako je najbolje obući se praktično, udobno, a opet shodno prilici.

 

Aleksandra je obukla belu čipkastu top-bluzu, s providnim i blago puf rukavima, koja je blago isticala njen dekolte, a uz nju je ukombinovala lepršave pantalone sa širokim nogavicama u trendi zelenoj boji! Ove pantalone su odličan izbor tokom leta kada vam haljine dosade, a lako ih možete kombinovati s nekim jednobojnim komadima garderobe za perfektan kolor-blok. Popularna Prija ponela je i bele sandale sa zlatnim kaišićem i vrtoglavim potpeticama, kako ovaj stajling ipak začinila i malo elegantnijim detaljem, ali je zato birala ležerni konjski rep i zlatne komade nakita.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Dok je Aleksandra razgovarala s medijima, njen suprug Filip čekao ju je strpljivo, pa ponovo pokazao kolika joj je podrška na njenom putu karijere. Bravo za njega!

 

filip živojinović je strpljivo čekao aleksandru
filip živojinović je strpljivo čekao aleksandru foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker