(FOTO)

Moderno kopčanje i kroj koji ISTIČE obline: Lena Kovačević u haljini koja će inspirisati i one najstrože modne kritičare

0

Lena Kovačević se pojavila na jednom prestoničkom događaju i ponovo sve očarala svojim izgledom.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Kantautorka Lena Kovačević je već nebrojeno mnogo puta pokazala da je neprikosnovena kada je stil i moda u pitanju. Ona je na svakom događaju originalna, odmerena i jedna od najelegantnijih dama.

 

Ovog puta je bila jedna od okupljenih na prestižnoj dodeli nagrada i tom prilikom očarala pažljivo odabranim stajlingom.

Lena se pojavila u crnom od glave do pete, po nečijem mišljenju najelegantniji mogući izbor, ali ako pitate Anu Vintur, ona će vam jednostavno reći da crno ne treba da nosite. U svakom slučaju, Lena je zasijala u punom sjaju.

 

Haljina sa izrazito naglašenim strukom i efektnim zlatnim dugmadima po sredini je savršeno išla uz njenu plavu kosu i sofisticiranu pojavu. Jedna od posebnosti ove kreacije je prorez po sredini, ali i moderan ravan izrez.

Ona je svoje modno izdanje upotpunila šik crnim čizmama, a ako malo bolje pogledate fotografiju, videćete da je taj model jedan od najpopularnijih ove godine i gotovo svaka žena ih ima.

 

 

makonda-tracker