obavezno nabavite jednu!

Skrivaju višak na struku i stomaku, poznate dame ih OBOŽAVAJU: Ove haljine laskaju figuri i trend su SVAKE letnje sezone

0

Haljina koja skriva stomak biće glavni trend leta 2023.

tamara kalinić često nosi drapirane haljine
tamara kalinić često nosi drapirane haljinefoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Drapirane haljine u raznoraznim modelima, bojama i brendovima, od mini do midi dužine, ove sezone će bespogovorno biti trend broj 1. I na našoj domaćoj javnoj sceni ih poznate dame obožavaju, pa smo u prethodnih par dana mogli da vidimo Mirku Vasiljević i Natašu Ninković u drapiranim haljinama koje su im perfektno pristajale.

 

 

Drapirane haljine i inače su uvek bile omiljene devojkama i ženama, jer ne samo da su elegantne već su i veoma praktične i laskaju figuri. Zbog nabora i pada koje krase ove modele haljina, one stvaraju i efekat ravnog stomaka, zbog čega ih rado biraju i dame koje imaju viškove u predelu stomaka i struka.

 

 

One su apsolutno magične, jer u zavisnosti od vaše figure i stasa, drapirane haljine naglašavaju obline, odnosno prikrivaju nedostatke. 

 

Recimo, ako su vam ravni bokovi i struk, drapirane haljine vizuelno "prave" obline, dok su one s preklopom oko struka fenomenalne za prikrivanje stomaka.

 

 

One su idealan izbor za proslave, žurke, večeru u restoranu i bilo koji svečaniji povod, jer su u svakom obliku sofisticirane i elegantne, pa čine svaki stajling još otmenijim.

 

 

Ako odaberete haljinu s drapiranim strukom, to je dobra opcija da ga istaknete, a drapirana leđa su nešto "dramatičniji" modni izbor, ali šta god da odaberete u zavisnosti od stila koji volite, nećete pogrešiti.

 

 

makonda-tracker