ultratrendi

ŠIK, skupo, trendi! Viktorija Bekam ima NAJMOĆNIJE ČIZME koje ste videli ove godine, a kombinovala ih je MAESTRALNO

0

Stajling Viktorije Bekam na Nedelji mode u Parizu izazvao je uzdahe zaljubljenica u modu

viktorija bekam je kraljica mode
viktorija bekam je kraljica modefoto: Pascal Morcerf / Shutterstock Editorial / Profimedia

Viktorija Bekam je, nakon Žakemus revije na kojoj se pojavila sa suprugom Dejvidom, stigla na Nedelju mode u Parizu (jer, Pariz je Pariz, a kraljice mode to ne bi propustile).

 

Popularna Poš je sebe dala modi, čini se, mnogo više nego muzici, a pošto je sama sebi najbolja reklama, ona je šetala Parizom u odevnim komadima iz svoje sopstvene kolekcije. I pokazala je pravu čaroliju za zaljubljenice u modu!

 

 

Šta je to Viktorija Bekam nosila na pariskim ulicama? 

 

Za početak, jedan od svojih omiljenih komada, oversized sako. Ona ih inače nosi sa raznovrsnim odevnim komadima, a ovog puta je ponela ovakav komad noseći ga kao mini-haljinu; u pitanju je sako u nežnoj nijansi lavande, koji ističe njenu figuru, sa efektnim kopčanjem "na stranu".

 

Međutim, uz sako-haljinu ponela je jedne od najboljih čizama koje smo ove godine videli, iako je leto. U pitanju su čizme koje su zapravo helanke, sive boje, s geometrijskim dezenom i stiletto petom. 

 

Ovaj 2 u 1 odevni komad ne samo da je superšik i trendi, već se vizuelno poigrava s nama, pa bi na prvi pogled izgledalo da Viktorija nosi uske pantalone ili helanke, a zapravo je u pitanju efektan komad i odeće i obuće u isto vreme.

 

viktorija bekam u moćnom stajlingu na ulicama pariza
viktorija bekam u moćnom stajlingu na ulicama parizafoto: Pascal Morcerf / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na sajtovima stranih medija može se naći podatak da je ovaj komad iz Viktorijine nove kolekcije, ali i da je u pitanju Balensijagin model, koji se može naći na sajtu Lyst po ceni od 5790 dolara. Poznato je da Viktorija voli i brendove Botega Veneta, Kristijan Lobutin, Alaja...

 

Ovakvu "2 u 1" obuću Viktorija i inače nosi:

 

 

 

makonda-tracker