izaziva uzdahe

Krije kilograme, oblikuje figuru – ma, savršena je! Nina Badrić ponela haljinu Viktorije Bekam za kojom žene lude

1

Savršena je za izlazak, ali i romantičnu večeru u dvoje 

Nina Badrić uvek je savršeno odevena
Nina Badrić uvek je savršeno odevenafoto: Printskrin Instagram / badrich

Popularna regionalna zvezda Nina Badrić joj jednom je pokazala da neguje prefinjen stil i da svaki autfit bira s puno pažnje i truda.

 

Na jednom događaju u Puli lepa pevačica se pojavila odevena u crnu midi haljinu koju je dizajnirala jedna od najpopularnijih svetskih kreatorki, Viktorija Bekam.

 

Ova elegantna crna haljina koja ima skupljeni prednji deo, lepršave rukave i blagi V-izrez pozadi savršeno pristaje gotovo svim ženama. Ona ima blago suženje u predelu struka, a nabori na stomaku skrivaju višak ukoliko ga ima. 

 

 

Donji deo haljine nežno se širi ka listovima, a dobro je poznato da haljine ravnog kroja mogu da prikriju višak ukoliko ga ima na bokovima.

 

Ovaj model osvojio je žene širom sveta, jer je napravljen od mekane viskoze, a dužina od oko 120 cm savršena je za žene gotovo svake građe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


 

Na zvaničnom sajtu Viktorije Bekam ova haljina se prodaje za 850 dolara i dolazi u 6 različitih veličina i pet boja, crnoj, ljubičastoj, žutoj, zelenoj i beloj. 

 

Nina je ovog puta odabrala crnu, a mnogi pratioci koji su joj velika podrška na Instagramu komentarisali su njen savršen stil, ali i liniju na kojoj bi mogle da joj pozavide i mnoge mlađe koleginice. 

 

 

 

makonda-tracker