rupe oivičene zlatnim alkama

Ovakav MANTIL nikad niste videli: Kraljica Maksima u neobičnom izdanju hipnotisala Milano

0

Neki misle da je šik i trendi, drugi da je kič, ali jedno je sigurno - kombinacija holandske kraljice nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Holandska kraljica Maksima je poznata po tome što voli jarke boje, ali ovog puta je otišla korak dalje.
Holandska kraljica Maksima je poznata po tome što voli jarke boje, ali ovog puta je otišla korak dalje.foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Holandska kraljica Maksima je poznata po tome što je jedna od članica kraljevskih porodica širom sveta koja ne prati sveden i klasičan stil, već voli da koketira sa modernim komadima i jarkim bojama.

 

Tako je bilo i ovog puta, kada se kraljica Maksima pojavila u zvaničnoj poseti Milanu u neobičnom izdanju.

 

Naime, ona se trenutno nalazi u Milanu, a tokom izložbe nameštaja koja se događa u okviru Nedelje dizajna 2023. godine pojavila se u modnoj kombinaciji koja je izazvala oprečna mišljenja, a jedno je sigurno - nije ostala neprimećena.

 

Holandska kraljica se pojavila u tirkiznom odelu sa širokim nogavima koje je oslikavalo "poslovni stil", a koje je iskombinovala sa kožnim cipelama sa potpeticom u bež boji koje potpisuje Ferragamo.

Preko odela je obukla malo je reći neobični trenč mantil iz 2019. godine koji potpisuje Claes Iversen.

 

Midi dužina mantila je pun pogodak, a ono što je učinilo ovaj model efektnim i nesvakidašnjim jeste to što je ceo bio "ukrašen" okruglim rupama oivičenim zlatnim alkama.

 

Ovo svakako nije model koji često viđamo, a pogotovo ne među članicama kraljevskih porodica širom sveta, ali kraljica Maksima zna kako da ga iznese i da ostavi utisak.

 

Neki smatraju da je ovaj modni komad šik i moderan, drugi da je kič, ali niko nije ravnodušan kada ga ugleda. 

1 / 5 Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Maksima je svoju neobičnu kombinaciju zaokružila zlatnom pismo tašnom Begüm Khan 'Evil Eye'  čija cena iznosi približno 2.815 funti, zlatnim minđušamanaočarama za sunce Cartier od 723 funti.

 

Kosu je pustila da nonšalatno pada niz lice, a što se tiče mejkapa, ovog puta je odlučila da istakne oči tamnijom nijansom senke.

 

 

 

 

 

makonda-tracker