put do vitke linije

Kako je smršala Nina Badrić? Sad ima idealnu liniju i sve to zahvaljujući najpoznatijem Srbinu na svetu

0

Odlučila je da promeni ishranu i veoma je srećna zbog toga 

Kako je smršala Nina Badrić?
Kako je smršala Nina Badrić?foto: Instagram / badrich

Popularna pevačica Nina Badrić često je varirala sa kilažom tokom proteklih godina. Mršavljenje je išlo teško, kilogrami su se često nakupljali gotovo neprimetno, a onda je rešila da posluša savete najpoznatijeg tenisera sveta. 

 

U pitanju je, naravno, Novak Đoković. Ona pomno pratila sve što Nole radi, uključujući i njegov način ishrane. 

 

Nakon što je govorio o tome da je iz ishrane izbacio meso Nina je odlučila da pokuša da uradi isto i po svemu sudeću uspela je u tome. 

 

 

Nedavno, ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju u kupaćem kostimu i svi su bili oduševljeni njenom savršenom linijom.

 

Ona je nedavno govorila o tome da je izbacila je iz ishrane namirnice životinjskog porekla, ali ponekad pojede malo ribe. Otkad se tako hrani, zaključila je kako joj je telo u balansu.

 

Tvrdi kako su joj koža i kosa su sjajni, a snage i energije ima mnogo više u odnosu na ranije godine, kada nije razmišljala koje namirnice unosi u sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

- Dugo sam pratio ishranu Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i sve zaista ima smisla. Moja snaga se udvostručila - napisala je svojevremeno na Instagramu.

 

- I duhom i telom. Osećam se odlično, energično, vedro, snažno i preporučujem svima da zdravom ishranom podignu imunitet i tako se kilogrami tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a dobrobiti ove vrste ishrane su zaista neprocenjive za naše zdravlje i život – otkrila je tada ona.

 

Inače, pevačica je nedavno najavila novi duet pod nazivom 'Nemoj' sa Petrom Grašom (47), koji će prvi put izvesti 25. juna na splitskim Melodijama Jadrana, a Nina je tom prilikom napisala da je ispunila svoju davnu želju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker