hrabro i moćno!

Glavni TREND LETA na njen način! Gola haljina Tine Kunaki koju (verovatno) ne bi nosila da je i dalje s Vensanom Kaselom

1

Kada Tina Kunaki kroči u Pariz u goloj haljini, za njom se svi okreću!

tina kunaki stigla je na nedelju mode u parizu
tina kunaki stigla je na nedelju mode u parizufoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nedelja mode u Parizu, kao i svake godine, okuplja veliki broj trendsetera i ljubitelja mode i stila, a poznate ličnosti ovaj praznik mode nikako ne bi propustile! Jedna od njih je i prelepa manekenka Tina Kunaki, a na ovu manifestaciju stigla je u društvu svog prijatelja.

 

Mada se do pre nekoliko meseci pisalo da je Tini slomljeno srce nakon razlaza od Vensana Kasela, čini se da je uspela da krene dalje. Podsetimo, francuski glumac Vensan Kasel (56) i manekenka Tina Kunaki (26) rastali su se nakon tri godine braka, odnosno pet godina ljubavi. Glasine je podstakao sam glumac, koji je na Instagramu obrisao sve fotografije supruge, s kojom ima ćerkicu Amazoni.


Rastali su se pre nekoliko nedelja. Tini je srce slomljeno – otkrio je izvor blizak paru.

 

 

Ipak, Tina definitivno ima mladost i lepotu na svojoj strani, pa je uspela da zasija u Parizu, i to u kakvom izdanju! Na jednom događaju koji se organizuje u okviru Nedelje mode u Parizu Tina se pojavila u tzv. goloj haljini, modnom komadu koji otkriva i razotkriva.

 

tina kunaki ima haljinu koja je i trend i hrabar izbor
tina kunaki ima haljinu koja je i trend i hrabar izborfoto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Tina se odlučila za pletenu haljinu, što je trend koji je uzeo maha i biće jedan od glavnih kada je u pitanju leto 2023. godine, a njen model je zelene boje. Ispod haljine nazirao se donji veš, te se čini da je Tina dosta toga i pokazala, ali s telom kakvo je njeno ― ima šta i da pokaže!

 

tina kunaki pokazala je figuru u pletenoj goloj haljini
tina kunaki pokazala je figuru u pletenoj goloj haljinifoto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Uz ovu izazovnu haljinu ukombinovala je bele cipele s visokom potpeticom i crvenu torbicu u obliku srca. Hrabro ili moćno?

 

U svakom slučaju, leto 2023. zvanično može da počne!

 

Pogledajte u galeriji još neka od Tininih izdanja:

 

1 / 10 Foto: EPA / SEBASTIEN NOGIER

 

 

makonda-tracker