autfit za desetku!

Skupe, LUKSUZNE i idealan miks elegantnog & modernog: "Gole cipele" Amal Kluni koje svaki stajling čine NADMOĆNIM

0

Stajling Amal Kluni u Madridu poslužiće vam kao modna inspiracija!

amal kluni je blistala u madridu
amal kluni je blistala u madridufoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Advokatica Amal Kluni nije poznata samo kao supruga Džordža Klunija, već, naprotiv, i kao ikona stila i često je možete videti u Njujorku kako samo svojom pojavom održava važne modne lekcije!

 

Ona obožava elegantne odevne komade i aksesoare, a ima i neka svoja modna pravila od kojih ne odstupa. Jedno od Amalinih pravila vezano za obuću glasi da se štikle ne smeju nositi u svakoj prilici!

 

Većinu vremena provodi u sudnici i uglavnom je u visokim potpeticama, ali kaže da one nekad nisu najbolja opcija. Kada nije u sudu, rado se odlučuje za ravnu i udobnu obuću. "Štikle nikako ne nosite po svaku cenu. Žena može odlično da izgleda i u ravnoj obući, a u nekim prilikama je prosto neprimereno nositi ih".

 

Međutim, Amal se nedavno pojavila na konferenciji "We Choose Earth Tour" u Madridu, na kojoj je govorila o budućnosti planeta, kao i globalnoj borbi za pravdu i zaštitu ljudskih prava, i ovo je očito bila prilika za štikle! I to kakve!

 

autfit amal kluni u madridu
autfit amal kluni u madridufoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Advokatica se pojavila na bini u zlatnom kombinezonu od satena na jedno rame i s efektnim detaljem u vidu trakica koje vise u predelu struka. Ipak, pobedu je odnela njena obuća.

 

 

Ona je nosila cipele na štikle koje su, zapravo, rasprodate, a u pitanju je model Đanvita Rosija pod nazivom Plexi, za koje ovaj italijanski dizajner tvrdi da je savršena kombinacija modernog i elegantnog, a njihova cena iznosila je 690 evra.

 

štikle amal kluni koje odnose modnu pobedu
štikle amal kluni koje odnose modnu pobedufoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Vrh i peta ovih cipela napravljeni su od lakirane zlatne kože, a ostatak od PVC materijala, što pruža efekat tzv. golih cipela. Uz potpeticu od 10,5 cm, ove cipele su idealan izbor za bilo koju priliku, od mature do venčanja. Amal je tu dodala i Kartije dijamantsku narukvicu i minđuše.

 

Da li vam se dopada njena obuća i celokupan stajling?

 

 

makonda-tracker