Dama sa stilom

Briše višak na stomaku: Dok svi pričaju o Nikoli i njegovoj braći, Natalija Jokić je u SOMBORU zasijala u BAJNOJ HALJINI

0

Natalija je zablistala u monohromatskoj haljini i pokazala da je zaista žena koja ima ukusa za modu. 

Nikola, Natalija i mala Ognjena Jokić
Nikola, Natalija i mala Ognjena Jokić foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Nikola Jokić je ovih dana, sa potpunim pravom u centru, ne samo domaće, nego i svetske javnosti.

 

Osvojio je NBA prsten sa svojim Denver Nagetsima, bio je zvanično najbolji igrač tima u finalnoj seriji, a po mnogima i tokom cele sezone, za šta je dosta zaslužna i njegova promena u ishrani. 

 

Posle ludog slavlja na ulicama Denvera, kada je njegova supruga Natalija čak pogođena u glavu, Nikola je došao u Srbiju, u svoj Sombor.

 

Poznato je da je on veliki ljubitelj konja, a proteklog vikenda njegovo grlo je trčalo za Pehar Grada Sombora na lokalnom hipodromu. 

 

Naravno, porodica je uvek tu da podrži Nikolu, tako da su sa njim bila i dvojica braće, Strahinja i Nemanja, kao i, naravno, lepa Natalija.

 

Natalija je sve oduševila svojim autfitom kada se pojavila u Somboru i tako pokazla da je dama sa veoma istančanim ukusom za modu.  

 

Ona se opredelila dugačku haljinu bez rukava, koja je sjajan izbor za ove tople letnje dane koji nam predstoje. Odlučila se za roze nijansu, a uz to je imala i tamne naočare za sunce, sandale, kao i suptilan nakit u vidu narukvica i minđuša.

 

1 / 6 Foto: ATA Antonio Ahel

 

Osim što ova haljina zaista pleni i zanosnoj Nataliji stoji kao salivena, ona zbog svog kroja ima moć da u slučaju potrebe sakrije i višak na stomaku i zadnjici, što Nataliji konkretno i nije neophodno.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker