imaju isti ukus

Kamila je ISTOG DANA ponela sličnu: Haljina Kejt Midlton s animal printom kakvoj ne bi odolela ni princeza Dajana

0

Baš na dan kada se princeza od Velsa pojavila u izdanju o kom svi pričaju, maćeha njenog supruga razmišljala je na sličan način

Kejt Midlton, princeza od Velsa i buduća konzort kraljica
Kejt Midlton, princeza od Velsa i buduća konzort kraljicafoto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton, supruga prestolonaslednika britanskog trona princa Vilijama, posetila je juče Dečiji zdravstveni centar u Nanitonu.


Tamo je razgovarala s pacijentima i zaposlenima i provela vrlo interesantan dan, a za ovu priliku pripremila je praktičan i šik letnji stajling.


Ona je odabrala haljinu brenda Cefinn, zeleno-beli model s leopard printom nazvan "Petra", napravljen u potpunosti od svile.

 

Elegantan komad, ipak prikladan za svaki dan, deo je ovogodišnje kolekcije za proleće i leto pomenute modne kuće, a ima jednostavan pojas koji se vezuje u mašnu, naglašavajući struk.

 

Kejt Midlton u poseti Nanitonu
Kejt Midlton u poseti Nanitonufoto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

Efektna haljina čija cena iznosi 493 dolara oduševila je britansku javnost, a mnogi su primetili da je maćeha Kejtinog supruga razmišljala istog dana na sličan način!

 

Naime, kraljica supruga Kamila organizovala je juče u Bakingemskoj palati prijem kom je prisustvovala u zeleno-beloj haljini na kopčanje, prilično sličnog dizajna, s tim što je ona umesto animal printa odabrala tufnice.

 


Ko je od koga "prepisivao" i da li je u pitanju samo slučajnost nije poznato, ali britanski mediji pišu da bi ovaj stajling Kejt Midlton sigurno bio po ukusu njene pokojne svekrve princeze Dajane!

 

Majka princa Vilijama često i rado je nosila životinjske dezene, kao i haljine na kopčanje inspirisane košuljama, a svetle nijanse zelene boje stajale su joj očaravajuće zbog njenih plavih očiju.

 

 

 

 


 

makonda-tracker