pravi razlog

Razumeće je sve žene! Dženifer Lorens objasnila zašto je nosila japanke na Kanskom festivalu

0

Glumica Dženifer Lorens iznenadila je sve kada se na Kanskom festivalu pojavila u gracioznoj haljini koju je iskombinovala sa crnim japankama.

Dženifer Lorens na 76. Kanskom festivalu.
Dženifer Lorens na 76. Kanskom festivalu.foto: Genin Nicolas/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Krajem prošlog meseca završen je 76. Kanski festival, koji je okupio brojne poznate ličnosti i ljubitelje sedme umetnosti.

 

Publika je uživala u premijerama filmova, ali je podjednaka pažnja bila usmerena i na crveni tepih, na kojem su poznate dame prošetale kreacije.

 

Neke su ušla među najprovokativnije, neke su bile svedene, a jedno od najupečatljivijih izdanja bilo je i pojavljivanje glumice Dženifer Lorens na crvenom tepihu.

Glumica se pojavila na premijeri filma "Bread and Roses" u dramatičnoj i elegantnoj crvenoj haljini koju potpisuje Dior.

 

Model sa tankim bretelama se od struka širiko u A kroj, a u donjem delu je imao blage nabore i dugačak šlep.

Dženifer Lorens u Diorovoj haljini bila je jedna od najbolje stilizovanih dama na Kanskom festivalu.
Dženifer Lorens u Diorovoj haljini bila je jedna od najbolje stilizovanih dama na Kanskom festivalu.foto: Genin Nicolas/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Lorens je zamalo ponela titulu kraljice elegancije dok svima nije u oči upao njen izbor obuće.

 

Naime, glumica je uslikana kako se spušta niz stepenice u crnim japankama koje se nisu videle od haljine.


Bilo je nejasno šta se dogodilo. Osim što su japanke poslednje što se očekuje na crvenom tepihu, a pogotovo u kombinaciji sa ovako elegantnom haljinom, fotografima nije promaklo ni da je Dženifer u jednom trenutku nosila crvene salonke.

 

Bilo je mnogo pitanja, a tek nedavno je glumica objasnila šta se krije iza japanki.

 

- To nije bila politička poruka, nije da je ne bih poslala. Nisam imala pojma dok nije izašlo na videlo da je postojala cela kontroverza sa ljudima koji su nosili ravne cipele, ili kao, hodali su bosi crvenim tepihom. Nisam imala pojma - rekla je nedavno za ETonline i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

- Razlog je taj što su mi cipele bile broj veće-

 

Oskarovka je objasnila da se sve desilo prilično spontano.

 

- Imala sam cipele na visoku štiklu, ali onda sam shvatila da sam zaboravila da se slikam sa svojim produkcijskim timom i morala sam da se spustim do njih. Znala sam da ću se loše provesti ako idem niz stepenice u cipelama na štiklu koje su mi velike, pa sam obula japanke, na šta su svi rekli: Vau, kakav stav!- rekla je Dženifer.

 

makonda-tracker