princeza od velsa u trenerci

Jedan detalj se ne uklapa, a izgleda SPEKTAKULARNO! Sportsko izdanje Kejt Midlton na koje nismo navikli

0

Kejt Midlton i u trenerci izgleda fantastično.

Kejt Midlton u trenerci
Kejt Midlton u trenercifoto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Kada se pomene Kejt Midlton, odmah nam na pamet padnu elegantne modne kombinacije koje zrače otmenošću, koje na pravi način oslikavaju stil jedne princeze i one koje bi svaka žena želela da prošeta.

 

Uvek je doterana, obučena kao i iz najlepše bajke, a "vrhunac" ležernosti su joj baletanke i business casueal kombinacije

 

Međutim, svako ko se makar jednom zapitao kako Kejt Midlton izgleda u trenerci, danas je dobio odgovor.

 

Princeza od Velsa posetila je danas ragbi klub "Maidenhead" u Berkširu i sastala se igračima kako bi razgovala o važnim temama odrastanja, a sve prisutne je iznenadila i oduševila svojim sportskim izdanjem.

 

Kejt je imala običnu svetloplavu sportsku majicu, a donji deo kombinacije je činila teget trenerka 7/8 koja je istakla princezinu vitku liniju.

 

Uz ovo sportsko izdanje, Kejt je iskombinovala bele sportske patike, a budući da je bila na ragbi terenu, bila je praktična što se tiče frizure te je kosu pokupila u konjski rep.

1 / 5 Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Ipak, ostala je do kraja elegantna, te je dašak otmenosti unela pozlaćenim Huggie Hoop minđušama kružnog oblika koji su uz sveden i prirodan mejkap, još više naglasili njene crte lica.

 

Neko bi možda pomislio da su elegantne minđuše suvišne u ovoj kombinaciji, ali zapravo su samo još više istakle osećaj za modu princeze od Velsa.

 

makonda-tracker