vau

Modno usklađeni par ukrao sve poglede! Andrija Milošević i Aleksandra Tomić očarali svojim elegantnim izdanjima

0

Glumački par oduševio je svojim modnim izborom.

Aleksandra Tomić i Andrija Milošević
Aleksandra Tomić i Andrija Miloševićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Večeras je u pozorištu "Teatar na Brdu" održana premijera predstave "Između dva Meseca".

 

Na premijeri su se pojavile brojne poznate ličnost, a među njima i glumica Anđela Jovanović sa izabranikom, sportistom Mihailom Dudašem, a jedan od najzapaženijih parova su bili i Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra Tomić.

 

Glumac Andrija Milošević je za ovu priliku obukao odelo u interesantnoj nijansi između žute i narandžaste boje.

 

Sako ravnog kroja sa dva reda dugmića i velikim džepovima sa strane je fantastično pristajao glumcu, a ispod je imao crnu bluzu ili majicu.

Pantalone su bile takođe ravnog kroja, a celu kombinaciju Andrija je iskombinovao sa crnim patikama.

 

Sa druge strane, Aleksandra je za večeras odabrala komplet od laganog materijala koji je bio širokog kroja, a kojem je upečatljivost dala narandžasta boja.

 

Gornji deo je činila dugačka tunika na preklop koja je lagano padala niz telo i bila ustručena pojasom od istog materijala i boje, dok su donji deo kombinacija činile široke pantalone.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Upečatljiva narandžasta boja kompleta je očarala sve prisutne, a modna kombinacija je postala još zapaženija zbog usaglašenosti fluorescentnih linija na rubovima koje su se fantastično uklopile sa narandžastim papučama koje je glumica ponela u ovoj prilici.

 

Aleksandra je za ovu priliku uvila kosu u lokne, a svoj ten istakla mejkapom u narandžastim nijansama koje su se fenomenalno uklopile sa ostatkom kombinacije.

 

 

makonda-tracker