prelep par

On ima novu frizuru, a ona BLISTA kao nikad do sad: Andrija Milošević i Đeđa ODUŠEVILI na crvenom tepihu

0

Poznati par se retko pojavljuje u javnosti, ali kad se pojave plene svu pažnju javnosti 

foto:  Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Naš popularni glumac Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra Tomić opčinili su večeras sve pristutne kada su se zajedno pojavili na premijeri predstave "Očevi i oci" koja je održana u Narodnom pozorištu.

 

Njih dvoje su pre oko godinu dana postali roditelji malog Relje, a ako je sudeći prema onome što smo večeras mogli da vidimo, roditeljstvo im baš prija.

 

Za ovu priliku lepa Aleksandra je odabrala veoma interesantan stajling, koji je bio sačinjen od farmerica klasičnog kroja i neobičnog belog džempera na kopčanje sa crveno plavim detaljima. 

 

 

Ispod njega glumica je ponela običnu belu košulju, a ceo stajling upotpunila je modernim crnim čizmama, koje obožavaju žene širom sveta. One su veoma popularne godinama unazad, a to i ne iznenađuje, jer mogu da se kombinuju kako sa pantalonama, tako i sa haljinom ili suknjom. 

 

Za razliku od Aleksandre koja se odlučila za veselu kombinaciju boja, Andrija je imao veoma sveden stajling koji se sastojao od klasičnih sviih pantalona i džempera u crnoj boji. Dozu elegancije njegovom izgledu dale su elegantne lakovane cipele braon boje. 

 

Andrija Milošević i Đeđa oduševili Beograd na premijeri predstave 'Očevi i oci'
Andrija Milošević i Đeđa oduševili Beograd na premijeri predstave "Očevi i oci"foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Ako je suditi prema njegovom izgledu lica, glumac nije bio preterano raspoložen, ili mu možda jednostavno samo u tom trenutku nije bilo do fotografisanja. 

 

Bilo kako bilo, njih dvoje su oduvek važili za jedan od najskladnijih parova, a Andrija je taj koji često objavljuje njihove zajedničke fotografije i videe u kojima se šali na svoj, račun svoje supruge ili zbija šale na neke druge teme. 

 

 

makonda-tracker